Zazdrość?Chorobliwa zazdrość? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Zazdrość?Chorobliwa zazdrość?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Zazdrość?Chorobliwa zazdrość?

Witam.Jestem młodym facetem,mam 20 lat, w technikum w mojej klasie poznałem kolezanke ,przez pierwsze 3 lata nie łączyło nas nic,az do 4.Zaczellismy się spotykać aż wkoncu wyszło coś z tego więcej smile.Jestem z tego zadowolony i szczęśliwy ,Ale dobija mnie fakt że ona jest naprawdę atrakcyjną kobietą, chłopaki się za nią oglądają itp. Ja nie jestem zbytnio atrakcyjny,probowalem z siłownią,biegniem.Nie jestem bardzo gruby,mam raczej normalną budowe ciała.Ale nie o tym,od pewnego czasu zaczęło mi przeszkadzać ze wychodzi na imprezy beze mnie(wczesniej nie wychodzilismy za często razem na imprezy), nie mowi Mi co robi,dopiero następnego dnia opowiada co robiła i wgl,ja jestem mega zazdrosny o to, powiedziałem jej to przez co się już pokłóciliśmy kilka razy. Ona mówi że chce mieć i mnie i imprezy,rozumiem to,ale pytanie czy mogę jej zaufać,czy raczej dać sobie spokój? Nie wiem co robić,jestem coraz bardziej drażliwy,nie radzę sobie z emocjami, wybucham złością z tego wszystkiego. Co robić? Jakieś rady?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zazdrość?Chorobliwa zazdrość?

Poproś aby mówiła Ci o planach na następny dzień bo chciałbyś wiedzieć co robi. Co do chodzenia na imprezy - nie możesz jej zabronić bo wywoła to odwrotny skutek .

3

Olaoleńka20 napisał/a:

Poproś aby mówiła Ci o planach na następny dzień bo chciałbyś wiedzieć co robi. Co do chodzenia na imprezy - nie możesz jej zabronić bo wywoła to odwrotny skutek .

Prosiłem,ona mówi że chce żyć z dnia na dzień,nie planować nic,dzis Mi powiedziała że chyba nie chce być ze mną,ze musi się zastanowić. Co ja mam robić..

4

Nieznajomy4646 napisał/a:
Olaoleńka20 napisał/a:

Prosiłem,ona mówi że chce żyć z dnia na dzień,nie planować nic,dzis Mi powiedziała że chyba nie chce być ze mną,ze musi się zastanowić. Co ja mam robić..

Odpuścić. Robisz awantury, jesteś zazdrosny. Takim zachowaniem nie zatrzymasz przy sobie kobiety.

5

Zacznij chodzić  z nia.  Jest młoda chce sie bawic  nie dziwne i chce byc w zwiazku. Ona nie rozumie o co Tobie chodzi nie widzi w tym problemu.. a co ci mowi jak jest na imprezie a ty sie pytasz np. Co robi ? Miala miejsce taka sytuacja?

6

Wydajemisię napisał/a:

Zacznij chodzić  z nia.  Jest młoda chce sie bawic  nie dziwne i chce byc w zwiazku. Ona nie rozumie o co Tobie chodzi nie widzi w tym problemu.. a co ci mowi jak jest na imprezie a ty sie pytasz np. Co robi ? Miala miejsce taka sytuacja?

Nic mi nie mówi Jak tam jest,przewaznie piszemy ewentualnie rozmawiamy przez telefon Jak wróci,nie często ale zawsze coś.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Zazdrość?Chorobliwa zazdrość?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024