Cisza ze strony mężczyzny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Cisza ze strony mężczyzny

Chciałabym poznać Wasze zdanie na temat obecnej sytuacji, która miała miejsce kilka dni temu. Poznałam mężczyznę przez internet. Spotkaliśmy się raz. Za jakiś czas zaproponował spotkanie. Ja odpowiedziałam, że dam znać na następny dzień co i jak. Przystał na to. Na kolejny dzień zaproponowałam czas i miejsce. Odczytał wiadomość i nie odpisał. Czy to normalne zachowanie? Wiadomo, że brak odpowiedzi oznacza - "nie chcę się spotkać". Ale wówczas po co proponować spotkanie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Cisza ze strony mężczyzny

Może nie miał czasu odpisać?
Poczekaj. No chyba, że cisza trwa już tydzień.

Przez internet to zwykle oznacza, że w międzyczasie poznał inną.

3

to nieeleganckie zachowanie, które niestety współcześnie (?) jest normą.  nie chciał cię otwarcie spławić więc postanowił nieodpisywać. czasem takie rozwiązanie jest wygodne dla obu stron bo wiadomo, że nic z tego nie będzie, a nie musimy pisac/czytać żenujących dla obu stron tłumaczeń.

4

nic już nie pisz, tylko czekaj.. oczywiście niezbyt długo. Max 1 dzień.
Jak facetowi zależy - to zrobiłby wszystko zeby się spotkać ( bo wtedy czuje zagrożenie , że mozesz dać się poderwać komuś innemu ).

jeśli nie opdisuje, albo odpiszę za kilka dni to się nie spotykaj. To sygnał , że on nie traktuję Cię poważnie

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024