Gdzie się wybudować koło wścibskiej teściowej która wtrąca się we wszystko czy obok szwagierki kopii teściowej jak nie jeszcze gorszwj kopii.... Mamy dwie działki innej mieć nie będziemy mąż woli obok mamusi... Ja sama nie wiem nie chce ani tu ani tu... Ale jak już się zgodził na budowę to mogę jedynie jeszcze walczyć koło której wredoty się wybudować.
No to koło tesciowej - jest starsza, wieksza szansa, że szybciej umrze.
Koło szwagierki, ze szwagierką możesz się pokłócić.....z teściową to będzie wojna i z teściową i z mężem. Na dwa fronty nie dasz rady
Sprzedajcie obie działki i kupcie inną z dala od rodzinki.
Ale nie mogą sprzedać - bo mąż nie chce. Dziwi mnie to, że nie szanuje tego że nie dogadujesz się z jego matką i siostrą - przecież Twoje zdanie też powinno się liczyć..
Koło teściowej + mur i kolczatka A tak serio to mój kuzyn tak postawił dom, furtka, aby było jak najdalej zamykana na klucz i wycieczki się skończyły, niestety cicha wojna nadal trwa, ale spokój mają.
7 2018-07-10 09:36:08 Ostatnio edytowany przez Ola_la (2018-07-10 09:57:59)
No to koło tesciowej - jest starsza, wieksza szansa, że szybciej umrze.
jakie pytanie, taka odpowiedz:)
ja mieszkam obok teściowej i na przeciwko szwagra:)
liliana91-trollu jakim cudem ty się jeszcze uchowałaś na tym forum.
Mieszkanie z teściami. 2017-12-13
Mojemu mężowi się odwiedziło budować dom bo ja mam dom rodzinny przepisany na siebie i on prawdopodobnie też będzie miał ten q którym obecnie "mieszkamy".
2017-12-28
Dziś pan mąż dzwonił do mnie ( pomimo tego że pracuje w domu)z pytaniem ile mam pieniędzy na koncie. Zapytałam po co mu to.. nawrzeszczal na mnie że chce kupić działkę zaraz obok firmy. Pytam po co skoro nie chce.sie budować... A on że chce kupić a kiedyś się okaże. Powiedziałam tylko że chyba go powaliło że ja mu oddam moje oszczędności żeby kupić działkę i dalej mieszkać u jego mamusi. Rozłączył się... Żal.
zasponsorowałaś aż 2 działki obok rodzinki i nie wiesz, co wybrać?
Gdzie się wybudować koło wścibskiej teściowej która wtrąca się we wszystko czy obok szwagierki kopii teściowej jak nie jeszcze gorszwj kopii.... Mamy dwie działki innej mieć nie będziemy mąż woli obok mamusi... Ja sama nie wiem nie chce ani tu ani tu... Ale jak już się zgodził na budowę to mogę jedynie jeszcze walczyć koło której wredoty się wybudować.