Cześć Kobietki.
Mam takie pytanie, prośba o radę
Nie bed3 mówiła jak większość, że zrobiłam to przypadkiem i nie pytajcie dlaczego, bo z tego samego co większość z nas to zrobiłam,a mianowicie zajrzałam w telefon partnera.
W rozmowach z koleżanką z roku miał dziwna wiadomosc,a mianowicie "MIALEM CALA REKE W SZMINCE".
Jestem przekonana,że nigdy w życiu by mnie nie zdradził, ani nie skrzywdził. Ostatnio przechodzilismy spory kryzys,teraz jesteśmy na etapie budowania związku na nowo. Jesteśmy w związku na odległość, 600km. Po wakacjach planujemy zamieszkać w jednym mieście,żeby być blisko siebie. Nie wiem tylko co z tym zrobić ani co o tym myśleć.. co się musiało wydarzyć aby miał szminkę czyjąś na sobie..Ostatnio przez przypadek ubrudzilam mu koszulkę swoją szminka,na co powiedział,że najważniejsze że to moja. Jak zapytałam, czy miał ostatnio inna jakąś,że tak mówi powiedział,że nie. I stąd zaczynają się brać moje sprzeczności, bo twierdzi też że mnie nie oklamuje..nie wiem co z tym zrobić. Nie mogę mu Powiedzieć, że wyczytałam to z jego wiadomości,bo takie rzeczy nigdy nie kończą się dobrze co mam robić...
Autorko, w ciągu kilku ostatnich dni założyłaś już dwa wątki dotyczące problemów w relacji z Twoim chłopakiem.
Pojawienie się nowych okoliczności, czy szczegółów nie są wystarczającym usprawiedliwieniem dla zakładania kolejnych wątków, a problemy dotyczące jednego związku opisujemy w jednym temacie.
Proszę, zapoznaj się ponownie z regulaminem, ze szczególnym naciskiem na punkt nr 4.
Stosuj się do naszych zasad i nie zaśmiecaj forum kolejnymi dublami wątków. Dziękuję/ IsaBella77