Zakochałam się w kobiecie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zakochałam się w kobiecie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1 Ostatnio edytowany przez marta1524 (2018-05-09 13:10:17)

Temat: Zakochałam się w kobiecie

Mam 24 lata. Od dwóch lat mam męża i mam 3 letnia córeczkę. W zimie byliśmy z mężem za granicą, tam zakochałam się w kobiecie ( ona jest lesbijką) a tak naprawdę ona pierwsza się zakochałam. Poznałyśmy sie w robocie. A tak naprawdę dlatego ze jezdzila ze mna do pracy samochodem. Zawsze jak ktoras spojrzala to zawsze.byl usmiech do siebie. Widzialysmy sie od  6 do 17 w robocie, a porobocie do 22
codziennie siedzialysmy razem. I do 2 w nocy zawsze pisanie wiadomości. Kreciłyśmy ze soba i nadal krecimy. Moje malałżeństwo nie bylio udane. Przy nie w końcu odżyłam. Potrafie cieszyc sie z niewielkiej rzeczy. Chce sie rowiesc z mężem i zaczac z nia normalnie zyc. Czy to normalne? Zawsze byłam z facetem...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zakochałam się w kobiecie

to jedź to roboty i siedz z nia w robocie i po robocie tez i zobaczysz...

3

Tylko że ja mam dziecko. I ot tak nie wyjdę za granicę...

4

Tak, oczywiscie. Skoro twoje malzenstwo nie bylo udane to daj mężowi znaleźć kobietę, ktora go pokocha.
No i oczywiscie dziecko zostaw pod jego opieka, bo dlaczego mialabys narazac córkę na cierpienia z powodu swojego romansu?

Najlepiej postąp dokladnie tak samo jak chcialabys aby zrobil twoj mąż jezeli chciałby rozwodu.

5

Jestem żonaty od 13lat.mamy dwoje dzieci.ostatnio zona oznajmiła ze mnie nie kocha bo znalazła miłość w innej kobiecie.ich związek trwa od kilku miesięcy.ja ją kocham.jest mi ciężko .co robić.żadne argumenty nie trafiaja

6

Czy ktoś ma ochotę odpowiedziec?

7

Dzidzius1 napisał/a:

Jestem żonaty od 13lat.mamy dwoje dzieci.ostatnio zona oznajmiła ze mnie nie kocha bo znalazła miłość w innej kobiecie.ich związek trwa od kilku miesięcy.ja ją kocham.jest mi ciężko .co robić.żadne argumenty nie trafiaja

Nie masz chyba innego wyjścia, jak puścić ją wolno. Niech idzie.

A Ty ułóż sobie życie od nowa.

8

Dzidzius1 napisał/a:

o jakie argumenty Ci chodzi? uczucia i emocje są poza kontrolą. możesz oprzeć związek na rozumie - argumentach, jak mówisz - ale na argumentach nie oprzesz miłości.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zakochałam się w kobiecie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024