Jak poderwać faceta? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak poderwać faceta?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1 Ostatnio edytowany przez rose479 (2018-05-03 16:03:21)

Temat: Jak poderwać faceta?

Witajcie, proszę o radę. Mam 23 lata, ale jestem bardzo kiepska w podrywaniu facetów. Bardzo spodobał mi się weterynarz, do którego ostatnio chodzę ze swoim psem. Jest ode mnie 5 lat starszy. Napisał do mnie na Tinderze, ale po kilku wiadomościach kontakt się urwał. Wiem na pewno, że jest wolny. Nawet napisał mi coś takiego, że jego życie prywatne nie istnieje. Jak dać mu do zrozumienia, że mi się podoba? I jak w ogóle zauważyć, czy ja mu się podobam?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak poderwać faceta?

Tinder ? no to sądzę, że lepiej sobie odpuść.. Faceci na tinderze szukają jedynie seksu ;/

3

Odp: Jak poderwać faceta?

Obawiam się, że Dawidekkk333 może mieć rację. Z rozmowy wynikało, że czekał na jakiś twój ruch, może zejście  na temat prywatny i uznał, że jesteś zbyt nieśmiała, dlatego zakończył konwersację. Jeśli chciałaś dłużej porozmawiać i przekonać się o co mu naprawdę chodzi, mogłaś sprowokować  do wypowiedzi na temat fotek czy  zainteresowań poza pracą.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak poderwać faceta?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024