Gdzie spotkać faceta na poziomie, z klasą? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Gdzie spotkać faceta na poziomie, z klasą?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Gdzie spotkać faceta na poziomie, z klasą?

Zanim mnie zwyzywacie, że jestem próżna czy pusta chciałabym zaznaczyć, że faceci z mojej okolicy są nie dla mnie. Mieszkam w niedużym mieście, gdzie każdy się zna, a jak nie, to łatwo poprzez pocztę pantoflową dowiedzieć się o człowieku naprawdę dużo. Zle się z tym czuję, nienawidzę co rusz wpadać na "znajomych".  Nigdy nie dogadywałam się z tymi ludźmi, zawsze miałam inną mentalność, poglądy i zainteresowania. Muszę wtrącić, że mieszkam na prowincji tego miasteczka i wiadomo, jakie tam są dzieci... Dzieciństwo i lata nastoletnie, miałam kompletnie spierniczone, bo przecież w takich miejscach trzeba być takim jak wszyscy, inaczej  czekają cię krzywe spojrzenia, bo nie chodzisz do kościoła albo leczysz kota... Nienawidzę takiej prostej mentalności, a panowie to już w ogóle porażka. Nie wiedzą w jaki sposób zachowywać się przy kobiecie; przy znajomych potrafią tylko upokarzać, rzucając jakieś wulgarne aluzje wobec mojej osoby, obślinić mnie czy obmacywać w miejscach publicznych, a sam na sam obiecywać gwiazdki z nieba i opowiadać o swoich naciąganych superlatywach. Interesuje mnie człowiek, z którym nie wstydziłabym się wychodzić do ludzi, który umie się zachować w towarzystwie i wie, że pewne sfery wypadałoby zachować dla siebie. Powinien również dobrze prezentować się wizualnie, być zadbany oraz mieć wyczucie stylu, a nie brud pod pazurami, szlam na zębach, pędzel na głowie i śmierdzieć dezodorantem aż szczypie po oczach. Chciałabym mieć o czym z taką osobą pogadać, miło spędzić czas, a nie być dodatkiem do golfa dla buraczka z małe miejscowości albo skończyć z kilkorgiem dzieci w tej dziurze. Taką wizję miałam po czasie spędzonym z ostatnimi partnerami, a takich mam na pęczki... Jestem zadbana, dobrze się ubieram, można ze mną porozmawiać na szersze tematy, na pewno nie przyniosłabym wstydu, mam własny rozum w przeciwieństwie do dziewczyn, które wyglądają jak klony i przy bliższym poznaniu nie mają nawet własnej osobowości. Tego samego oczekiwałabym od mojego partnera. Wśród takich mężczyzn się wychowałam i tylko tacy mnie interesują, a moimi rówieśnikami jestem załamana.

Zobacz podobne tematy :
Odp: Gdzie spotkać faceta na poziomie, z klasą?

Ja swojego męża nieświadomie mijałam na poczcie, w spożywczku itp. A tak na poważnie poznali nas znajomi.

3

teraz chyba są popularne portale randkowe typu sympatia itd.

4

Musisz wyjechac z tej dziury.

5

Wyjedź do większego miasta.

6

Bardzo dobrze, ze wymagasz i tak trzymaj. Niestet a, le tam gdzie, mieszkasz chyba szans nie masz.Zastanow sie, na powaznie nad zmiana otoczenia. Moze inne miasto.I zacznij bywac wsrod ludzi. Kino, teatr, jakies ugrupowania hobbistyczne.

7

Ja też bym celowała w duże miasto, skoro nie poznałaś nikogo na studiach.

8

Tacy najczęściej są zajęci, w szczęśliwych związakch. Sad, but true...

9 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2018-05-02 17:43:20)

Wiesz, Autorko, całe swoje życie spędziłam na prowincji, najpierw na wsi, a potem w małym mieście, gdzie ludzie znają się od pokoleń i zawsze można dojść jakichś powiazań, ktoś ma jakąś ciocię, kuzynkę szwagra babci ( wink ), ktoś z kimś pracował itp. I jakoś nigdy nie czułam się zmuszona żyć, jak mi ktoś dyktuje. Żyję jak mi się podoba, jak mi podpowiada sumienie, rozum i serce. Prowincja to przede wszystkim stan umysłu.
Nie wierzę też, że na tej Twojej prowincji mieszkają same skończone buraki i miernota, a jedyną osobą na poziomie jesteś Ty.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Gdzie spotkać faceta na poziomie, z klasą?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024