Chrzciny Siostrzeńca - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Chrzciny Siostrzeńca

Witajcie , mam  być ojcem chrzestnym dla synka  mojej siostry co można kupić , dawanie pieniędzy nie wchodzi w grę , proszę o porady ,  opinie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Chrzciny Siostrzeńca

Łańcuszek z medalikiem, obrazkową wersję Pisma Świętego dla dzieci

3

Zwyczajowo daje się medalik, krzyżyk, inne dewocjonalia, Pismo Święte, ale dobrym pomysłem może być też album w formie czegoś na kształt pamiętnika - z miejscem na zdjęcia, życzenia, wpisy rodziców czy innych bliskich, potem własne. Mój syn dostał coś takiego na I Komunię Świętą, ale biorąc pod uwagę ideę wydaje się, że im wcześniej dziecko coś takiego dostanie, tym lepiej, bo będzie można zapisać dłuższą część jego historii. W każdym razie takie albumy są gotowe do kupienia, bardzo ładne, wystarczy poszukać.

4

Witam ponownie , ostatnio oglądałem na youtube taki  kanał 5 sposobów na ...  Ułatwienie sobie życia może ktoś znajdzie i podzieli swoj opinię pomysł zaczyna się od 2 minuty , jest w nim pokazane jak Klamer drukuje Wasz pierwszy milion , bierze  ramkę i wkłada  karteczkę  a z 300 zł po sto złotych formuje milion

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024