Witam
Poznałem niedawno dziewczynę i mi się spodobała dlatego chciałbym ją zaprosić na randkę, jednak nie wiem w sumie gdzie pójść... Chciałbym aby to byo coś niebanalnego, coś co zapamięta na długo. Może ktoś pomoże pomysłem ?
Nie wiem, skąd jesteś i jakie atrakcje są w okolicy, ale na przykład wycieczka po oczyszczalni ścieków byłaby niebanalna i na pewno dziewczyna będzie o tej randce opowiadać wszystkim znajomym
Co jest złego w pójsciu do restauracji albo kina? Skoro nie jesteś pomysłowym i kreatywnym typem, to po co chcesz takiego udawać?
To zależy, czy jesteście nieśmiali, czy nie.
Jeśli jesteście, to poradziłabym aktywną randkę - rowery, łyżwy, ściana, lepienie garnków, jakiś cyrk, czy kto co tam lubi. Ale aktywnie. Jeśli nie obawiasz się, że będą przestoje i niefajna cisza, to kawiarnia/restauracja czy spacer są ok.
Kiedyś zostałam zaproszona do restauracji gruzińskiej. Było super.
Mieszkam obecnie w Szczecinie i nie ma tam zbyt wiele atrackcji, chciałem może nad morze gdzieś z nią pojechać, co sądzicie ?
Mieszkam obecnie w Szczecinie i nie ma tam zbyt wiele atrackcji, chciałem może nad morze gdzieś z nią pojechać, co sądzicie ?
Nie mieszkam w Szczecinie, więc dokładnie nie wiem gdzie się warto wybrać, ale gdybym miała wybrać tam miejsce na randkę, wybrałabym miejsce w pobliżu Wałów Chrobrego. Na pierwszym spotkaniu na pewno nie chciałabym się wybrać w odludne miejsce.
Weź ją do ogrodu różanego, pewnie niektóre odmiany już kwitną. Na spacer a potem na lody. Nie kupuj kwiatków, żeby nie musiała ich potem taszczyć ze sobą. Szczecin to nie mała wioska wśród pól. Jest gdzie iść :-)