Jakie miejsce na randkę ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jakie miejsce na randkę ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Jakie miejsce na randkę ?

Witam
Poznałem niedawno dziewczynę i mi się spodobała dlatego chciałbym ją zaprosić na randkę, jednak nie wiem w sumie gdzie pójść... Chciałbym aby to byo coś niebanalnego, coś co zapamięta na długo. Może ktoś pomoże pomysłem ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jakie miejsce na randkę ?

Nie wiem, skąd jesteś i jakie atrakcje są w okolicy, ale na przykład wycieczka po oczyszczalni ścieków byłaby niebanalna i na pewno dziewczyna będzie o tej randce opowiadać wszystkim znajomym big_smile
Co jest złego w pójsciu do restauracji albo kina? Skoro nie jesteś pomysłowym i kreatywnym typem, to po co chcesz takiego udawać?

3

To zależy, czy jesteście nieśmiali, czy nie.
Jeśli jesteście, to poradziłabym aktywną randkę - rowery, łyżwy, ściana, lepienie garnków, jakiś cyrk, czy kto co tam lubi. Ale aktywnie. Jeśli nie obawiasz się, że będą przestoje i niefajna cisza, to kawiarnia/restauracja czy spacer są ok.

4

Kiedyś zostałam zaproszona do restauracji gruzińskiej.  Było super.

Mieszkam obecnie w Szczecinie i nie ma tam zbyt wiele atrackcji, chciałem może nad morze gdzieś z nią pojechać, co sądzicie ?

6

romantycznyfacet napisał/a:

Mieszkam obecnie w Szczecinie i nie ma tam zbyt wiele atrackcji, chciałem może nad morze gdzieś z nią pojechać, co sądzicie ?

Nie mieszkam w Szczecinie, więc dokładnie nie wiem  gdzie się warto wybrać, ale gdybym miała wybrać tam miejsce na randkę, wybrałabym miejsce w pobliżu Wałów Chrobrego. Na pierwszym spotkaniu na pewno nie chciałabym się wybrać w odludne miejsce.

7

Weź ją do ogrodu różanego, pewnie niektóre odmiany już kwitną. Na spacer a potem na lody. Nie kupuj kwiatków, żeby nie musiała ich potem taszczyć ze sobą. Szczecin to nie mała wioska wśród pól. Jest gdzie iść :-)

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jakie miejsce na randkę ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024