kuzynka chłopaka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: kuzynka chłopaka

Witam smile
Mam dosyć błahe jednak dręczące mnie pytanie hmm. Do mojego chłopaka przychodzą (od najbliższej kuzynki) pytania typu czy pójdzie z „nimi” czyli nią i jej chłopakiem i znajomymi na kręgle lub (ona) pisze do jego siostry czy wpadnie z nim do nich w weekend podczas gdy mój chłopak spędza ten czas ze mną ...:/ czy to właściwe z jej strony ze pisze wiadomości odnoszące się tylko do niego nie uwzględniając mnie ? Myślałam ze mam (z nią ) dobry kontakt ... nie wiem już co mam o tym myśleć
Pomóżcie :c

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2018-04-12 05:09:11)

Odp: kuzynka chłopaka

Nie ma obowiązku Cię uwzględniać, nie jesteś jej rodziną. Może Cię nie lubi, ma prawo.

3

Widocznie coś jest na rzeczy skoro nie uwzględnia ciebie. Zazwyczaj zaprasza się razem. Jeśli twój chłopak jest na tyle rozumny i  wie że z tobą chcę spędzić czas na pewno jej to powie. Z drugiej strony to trochę przykre że ty się starasz o aprobatę z jego rodziną a jedna taka lekceważy. Cierpliwości życzę albo porozmawiaj z kuzyneczką.

4

julitam23 napisał/a:

Widocznie coś jest na rzeczy skoro nie uwzględnia ciebie. Zazwyczaj zaprasza się razem. Jeśli twój chłopak jest na tyle rozumny i  wie że z tobą chcę spędzić czas na pewno jej to powie. Z drugiej strony to trochę przykre że ty się starasz o aprobatę z jego rodziną a jedna taka lekceważy. Cierpliwości życzę albo porozmawiaj z kuzyneczką.

Myślę, że z kuzynką powinien raczej porozmawaić chłopak autorki.

5

Nie przejmuj się,prawda jest taka ze każdy człowiek jest przez kogoś nielubiany i tego nie zmienimy.Jeśli ona tak się zachowuje to ją olej,bo prawdą jest ze jesli chcecie tworzyć z chłopakiem parę to ona powinna również się starać Cię poznac i w jakiś sposób zintegrowac.Jeśli nie zrobiłaś jej nigdy na zlosc czy cos w tym stylu to laska sama sobie tworzy problem:)Na pocieszenie powiem ze moj chłopak też ma nieźle stukniętą bliską kuzynke(z resztą sam jej nie lubi big_smile)z tych co to tylko myślą o makijażu,alkoholu i chłopakach,w dodatku ostatnio odnosze wrzenie ze mnie nie lubi czy cos a ja jej nic nie zrobiłam tylko po prostu dobrze dogaduje sie z innymi.Ja ją olewam nawet jej czesc nie mowie,nie mam zamiaru gadac z ludzmi któzy na to nie zasługują

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024