Witam
Mam dosyć błahe jednak dręczące mnie pytanie . Do mojego chłopaka przychodzą (od najbliższej kuzynki) pytania typu czy pójdzie z „nimi” czyli nią i jej chłopakiem i znajomymi na kręgle lub (ona) pisze do jego siostry czy wpadnie z nim do nich w weekend podczas gdy mój chłopak spędza ten czas ze mną ...:/ czy to właściwe z jej strony ze pisze wiadomości odnoszące się tylko do niego nie uwzględniając mnie ? Myślałam ze mam (z nią ) dobry kontakt ... nie wiem już co mam o tym myśleć
Pomóżcie :c
2 2018-04-12 05:08:58 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2018-04-12 05:09:11)
Nie ma obowiązku Cię uwzględniać, nie jesteś jej rodziną. Może Cię nie lubi, ma prawo.
Widocznie coś jest na rzeczy skoro nie uwzględnia ciebie. Zazwyczaj zaprasza się razem. Jeśli twój chłopak jest na tyle rozumny i wie że z tobą chcę spędzić czas na pewno jej to powie. Z drugiej strony to trochę przykre że ty się starasz o aprobatę z jego rodziną a jedna taka lekceważy. Cierpliwości życzę albo porozmawiaj z kuzyneczką.
Widocznie coś jest na rzeczy skoro nie uwzględnia ciebie. Zazwyczaj zaprasza się razem. Jeśli twój chłopak jest na tyle rozumny i wie że z tobą chcę spędzić czas na pewno jej to powie. Z drugiej strony to trochę przykre że ty się starasz o aprobatę z jego rodziną a jedna taka lekceważy. Cierpliwości życzę albo porozmawiaj z kuzyneczką.
Myślę, że z kuzynką powinien raczej porozmawaić chłopak autorki.
Nie przejmuj się,prawda jest taka ze każdy człowiek jest przez kogoś nielubiany i tego nie zmienimy.Jeśli ona tak się zachowuje to ją olej,bo prawdą jest ze jesli chcecie tworzyć z chłopakiem parę to ona powinna również się starać Cię poznac i w jakiś sposób zintegrowac.Jeśli nie zrobiłaś jej nigdy na zlosc czy cos w tym stylu to laska sama sobie tworzy problem:)Na pocieszenie powiem ze moj chłopak też ma nieźle stukniętą bliską kuzynke(z resztą sam jej nie lubi )z tych co to tylko myślą o makijażu,alkoholu i chłopakach,w dodatku ostatnio odnosze wrzenie ze mnie nie lubi czy cos a ja jej nic nie zrobiłam tylko po prostu dobrze dogaduje sie z innymi.Ja ją olewam nawet jej czesc nie mowie,nie mam zamiaru gadac z ludzmi któzy na to nie zasługują