Zmienić otoczenie ?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Zmienić otoczenie ??

Witam chciałbym zmienić otoczenie w pracy tzn  nie daję najzwyczajniej rady strasznie się  stresuję  na maszynach CNC do tego dochodzi toksyczny brygadzista co za byle błahostkę  drze buźkę , do tego jego prawa ręka  czasami dogaduje i gdyby było tego mało od początku mojej pracy wydziera się taki jeden , zaczął dogadywać bo zauważył że  można mi dogadać a ja siedzę  cicho moja osobowość jest introwertyczna, nie śmiała i zapewne fobia społeczna by tam się zmieściła przez to wszytko nie daję już rady w pracy i chciałbym się przenieść na Odlewnie ,  tylko troszkę się  obawiam gorąca tzn zmian na buzi i tego toksycznego miejsca , chodź na CNC z chłodziwa nie jest za kolorowo .Na odlewni jest większa kasa , więcej można zrobić nadgodzin , bo cały czas brakuje ludzi , a kasa mi potrzebna mam 30 lat i nie mam  dosłownie nic poza długami , w przyszłości obawiam się że będę musiał  skorzystać z poradni psychologicznej z powodu mojej nie śmiałości , co mam  zrobić na moim miejscu proszę o opinie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zmienić otoczenie ??

Zmienić pracę bo wykonczysz się nerwowo. Wiem co pisze bo sama to przechodziłam niestety... Nabawilam się wrzodow przez przesympatycznych ludzi w pracy

3

Zmienić pracę bo wykonczysz się nerwowo. Wiem co pisze bo sama to przechodziłam niestety... Nabawilam się wrzodow przez przesympatycznych ludzi w pracy

4

5

Margaret 1984 napisał/a:

Wiecie że podejrzewam chorobę wrzodową

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024