Napisać czy nie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Napisać czy nie?

Cześć dziewczyny i czesc faceci, bo na pewno tacy tu są;) mam nadzieję, że choć trochę pomożecie.
Sprawa wygląda tak, że jakieś półtora roku temu pisałem z mega fajną dziewczyną. Według mnie dobrze nam się pisało. Podczas jednej z rozmów napisałem, że muszę zaraz iść coś tam robić ( nie pamiętam już co to dokładnie było), nie odpisała mi na te wiadomość. Ja też raczej nie chciałem być nachalny i więcej też nie napisałem. Po prostu rozmowa została urwana. Po kilku miesiącach gadałem z kolega i okazało się, że on ją zna, też kiedyś z nią pisał i tak samo: prowadzili zwykłą rozmowę i po prostu nie odpisała na wiadomość. Dowiedziałem się też, że jest osobą samotną, chociaż nie wydaje mi się, aby miała problem z facetami. Ostatnio widziałem była na studniówce z kimś, ale to na pewno nie jej chłopak, tylko zdjęcie dodała z nim. Chciałbym znów nawiązać z nią kontakt, tylko czy to ma sens? Nie chce wyjść na kolesia, który na nią leci, chociaż to prawda

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Napisać czy nie?
robaczek.zdupiaczek napisał/a:

Cześć dziewczyny i czesc faceci, bo na pewno tacy tu są;) mam nadzieję, że choć trochę pomożecie.
Sprawa wygląda tak, że jakieś półtora roku temu pisałem z mega fajną dziewczyną. Według mnie dobrze nam się pisało. Podczas jednej z rozmów napisałem, że muszę zaraz iść coś tam robić ( nie pamiętam już co to dokładnie było), nie odpisała mi na te wiadomość. Ja też raczej nie chciałem być nachalny i więcej też nie napisałem. Po prostu rozmowa została urwana. Po kilku miesiącach gadałem z kolega i okazało się, że on ją zna, też kiedyś z nią pisał i tak samo: prowadzili zwykłą rozmowę i po prostu nie odpisała na wiadomość. Dowiedziałem się też, że jest osobą samotną, chociaż nie wydaje mi się, aby miała problem z facetami. Ostatnio widziałem była na studniówce z kimś, ale to na pewno nie jej chłopak, tylko zdjęcie dodała z nim. Chciałbym znów nawiązać z nią kontakt, tylko czy to ma sens? Nie chce wyjść na kolesia, który na nią leci, chociaż to prawda

Napisac zawsze mozesz, jak nie odpisze to sprawa bedzie jasna.
Lepiej spróbować, niz nie spróbować wink
Chociaż zachowanie dziewczyny jest dziwne sad

3 Ostatnio edytowany przez puchaty34 (2018-04-03 13:34:50)

Odp: Napisać czy nie?

Jak ty taki zdecydowany jesteś, że w tak błahych sprawach prosisz o radę, to lepiej odpuść sobie. Nie pisz do niej. " Nie chcesz wyjść na kolesia, który na nią leci" co to w ogóle ma znaczyć? To skąd dziewczyna będzie wiedzieć, że Ci się podoba?

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024