Zakończenie znajomości do seksu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zakończenie znajomości do seksu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 30 ]

1 Ostatnio edytowany przez kornelija (2017-08-19 20:03:37)

Temat: Zakończenie znajomości do seksu

Cześć Wam wszystkim, zazwyczaj na tym forum jestem takim duchem, czytam innych posty, porady albo wyszukuje podobnych sobie spraw, dziś w końcu założyłam tu konto i stwierdziłam, że potrzebuje Was.

Jestem juz prawie rok po ciężkim odejściu od narzeczonego, ciężkim ponieważ zbierałam się z tym odejściem dość długo, ciągle sądziłam, że kocha mnie, a on kochał pieniądze, pieniądze i swój komputer, ja byłam gdzieś tam...
Mając tez swoje problemy z akceptacja siebie, nie poukładane studia, stwierdziłam, że nikogo na siłę nie szukam, zajmę się sobą, pójdę na siłownię, a nóż kogoś poznam.
I tak na początku lipca poznałam go, B. starszy ode mnie o 7 lat, po przejściach z bagażem jak to można stwierdzić. Od początku w tej relacji było wiadome...seks. Pierwsza "randka" do teraz mi się przypomnina B.o ogromnym uroku w sobie i chodź nie w moim typie sprawił, że serce zabiło mi szybciej gdy go ujrzałam i a nogi zrobiły się miękkie. Później już w jego samochodzie namiętne całowanie, dotykanie, po powrocie pisanie, cały czas w temacie seksu, upodobań. Właśnie co do upodobań dobraliśmy się idealnie, kręci nas to samo to samo podnieca co miałam okazję sprawdzić spotykając się z nim na seks.
Umówiłam się z nim na seks, spotkanie było bardzo miłe, jednak gdy po wszystkim zostałam na noc (tak było zaplanowane) siedziałam na łóżku gdy on spał zapragnełam być przytulona, czułe namiętnie pocałowana jak nigdy-  od roku nikt mnie nie dotykał, od roku nikomu na mnie nie zależało.

Od niego czuć, że chce aby ta znajomość została tylko przy seksie, czuje to choćby przez to, że chce rozmawiać przez fb o seksie, a gdy zejde na inny temat już nie jest taki rozmowy, czasem odpisuje czasem odpisze na.następny dzień, nie interesuje go co u mnie jaka jest moja przeszłość, czym się interesuje. Chodź podczas seksu mnie przytulał czułam,że to tylko element seksu a nie...,że cokolwiek do mnie czuje.

Do niego nie mam żadnych pretensji, jednak wiem, że muszę to zakończyć, zanim się w nim zakocham na zabój, a może to się stać szybko bo działa on na mnie niesamowicie i ciesze się jak mi coś napisze jak małe dziecko jak dostanie dużą milke.
Usunąć się bez słowa to nie w moim stylu, ale jak go widzę to mój mózg zmienia się w kupę i nie myślę, jak chce napisać to podobnie.
Kompletnie nie wiem jak powiedzieć i co powiedzieć, i jak opanować się, że on tak na mnie działa.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zakończenie znajomości do seksu

usunąć się bez słowa to nie w twoim stylu?  a niby z czego z układu? on jak nie ma ochoty nie odpisuje,nie ciągnie tematu-taki styl.,
po prostu nie umawiasz się na kolejny numerek,nie masz czasu,jestes zajęta, niedostępna,jesteś niezainteresowana, albo po prostu go blokujesz i....zmieniasz siłownię.
Z innym facetem możesz mieć to co z nim plus to czego ci brakuje.

3 Ostatnio edytowany przez kornelija (2017-08-19 20:39:46)

wrzosiec napisał/a:

usunąć się bez słowa to nie w twoim stylu?  a niby z czego z układu? on jak nie ma ochoty nie odpisuje,nie ciągnie tematu-taki styl

Nie lubię nie dokończonch rzeczy, ale teraz tak myślę, że może ja chce mu powiedzieć to co nagle poczułam, bo wgłebi gdzieś tam mam nadzieje, ze on powie "ja też słońce to czuje, ale ej nie rozpedzam się tak, wiem doskonale, że tak nie powie.

Myślicie, że takie "ostre chirurgiczne cięcie" tej znajomości  będzie dobre

4

To mu to powiedz, ale przygotuj się na każdą możliwą odpowiedź.

5

kornelija napisał/a:

Kompletnie nie wiem jak powiedzieć i co powiedzieć, i jak opanować się, że on tak na mnie działa.

Pożądanie ma to do siebie, że mija. Ciebie też to czeka.

6

Jezeli wiesz, ze sie na pewno zaangazujesz a nic z tego nie bedzie to po prostu mu powiedz, ze jednak taki uklad Tobie nie odpowiada i nie bedziesz mogla wiecej sie z nim spotykac. Jezeli bedziesz to ciagnac, to bedzie ciezko Ci odejsc. Powiedz sobie, ze byla to tylko krotka znajomosc, tylko dla rozrywki. Oboje dobrz sie bawiliscie ale Ty jednak zdalas sobie sprawe, ze szukasz czegos wiecej. Mysle, ze zrozumie. A Ty szukaj dalej, skup sie na sobie a co ma byc w zyciu to i tak bedzie. Na pewno spotkasz jeszcze mezczyzne, ktory bedzie Toba zainteresowany jako osoba, z ktorym bedziesz mogla porozmawiac, spotkac sie kawe, wyjechac na weekend itd. Kazda kobieta na to zasluguje. Pozdrawiam

7

Uwierz mi, jesteś dla niego tylko seks-zabawką. Przerabiałam to na własnej skórze.

8

NatkaNatka napisał/a:

Uwierz mi, jesteś dla niego tylko seks-zabawką. Przerabiałam to na własnej skórze.

Wierzę na słowo i tak się też czuje

A najgorsze to czuje, ze chyba głupia się w nim zauroczyłam, bo myślę o tym dupku. Przez cały rok byłam sama, nie czułam się samotna, odpowiadało mi to...aż do tej chwili

Dalej nie wiem co mu powiedzieć, obawiam się, że jak go zobaczę to zabraknie mi słów w gębie i mnie zbajeruje i ulegnie. Co i jak mu powiedzieć, pomocy...

Sex-buddies sa ok na pewnym etapie zycia, zaspokokajaja chwilowa potrzebe, po czym zarowno kobieta, jak i facet maja prawo ten etap zakonczyc w kazdym momencie, bop to nie sa znajomosci ukierunkowane na ksztaltowanie zwiazku latami.

Lepsze to niz wibrator, ale trzeba miec sile, by sobie powiedziec, ze on jest tylko do tego i koniec. A zakochiwanie sie w sex-buddy to strata czasu. To tylko taki chwilowy wypelniacz czasu i nie powiem, czego jeszcze, by nie byc wulgarna.

Zeby stworzyc normalny zwiazek, to trzeba porzucic mysli o sex buddy. Kot goni mysz, a nie mysz kota. Tzreba dac sie gonic, a nie od razu komus wszystko serwowac na tacy.

Ja rozumiem, ze w dzisiejszych czasach niby wszystko rozwija sie szybciej, ale ostatnio pytalam barmana w irlandzkim pubie i przyznal, ze woli byc mysliwym niz zdobywanym. Oczywiscie niby fajnie jest byc zdobywanym, przyznal, ale wiecej dumy mialby ze zdobycia czegos sam. Mlody chlopak przed 30-stka. Niby czasy sie zmieniaja, ale jednak porzadek naturalny nie......

10

kornelija napisał/a:

Usunąć się bez słowa to nie w moim stylu, ale jak go widzę to mój mózg zmienia się w kupę i nie myślę, jak chce napisać to podobnie.
Kompletnie nie wiem jak powiedzieć i co powiedzieć

Skłam. Jeżeli jesteś na tyle silna i zdeterminowana, że chcesz to zakończyć teraz. Napisz coś z czego nie będziesz już mogła się wycofać albo przynajmniej będzie Ci trudno się wycofać. Może, że poznałaś kogoś, na kim Ci zależy także w wymiarze uczuciowym i chcesz być wobec tego kogoś uczciwa. W czym problem?

11

Ale co począć jak on taki przystojny? Prawda? Może mu się zmieni, może się zakocha?
Może..

Na ogół jest tak, że jak się zakocha to w innej. Większość mężczyzn nie chce wiązać się na stałe z kobietą, która zgodziła się na bycie przyjaciółką do łóżka. Bo i po co?

12 Ostatnio edytowany przez kornelija (2017-08-20 17:58:49)

ósemka napisał/a:

Ale co począć jak on taki przystojny? Prawda? Może mu się zmieni, może się zakocha?
Może..

Na ogół jest tak, że jak się zakocha to w innej. Większość mężczyzn nie chce wiązać się na stałe z kobietą, która zgodziła się na bycie przyjaciółką do łóżka. Bo i po co?

Masz rację, a ja mam tego świadomość.

Dziękuję Wam za każdą odpowiedź

Ja jednak chyba jestem skazana na samotność, wtedy nikt mnie nie wykorzysta, nikt nie będzie się mną bawić...

13

W takim układzie nie ma miejsca na miłość, zazdrość, wymagania. Skoro od samego początku umówiliście się, że to seks bez zobowiązań, nie powinnaś czuć się wykorzystana.

14

a gdzie tu było wykorzystanie? bo nie wiem
nie dajesz rady w takich ukladach, to w nie nie wchodz

15

ósemka napisał/a:

W takim układzie nie ma miejsca na miłość, zazdrość, wymagania. Skoro od samego początku umówiliście się, że to seks bez zobowiązań, nie powinnaś czuć się wykorzystana.

Również mam tego świadomość, doskonale wiedziałam o co chodzi i ja również żadnych oczekiwań mu nie przedstawiałam wiec, idąc tym tokiem myślenia, wiedziałam w co idę.
Tak jak pisałam wcześniej, to mi odpowiadało - dopiero jak byłam u niego w mieszkaniu na noc poczułam jak nigdy ogromną potrzebę przytulania i czułości. Leżałam obok niego i chciałam go przytulic, zhamowałam się i jednocześnie stwierdziłam, że muszę to zakończyć.

16

.... Od początku w tej relacji było wiadome...seks.

....Umówiłam się z nim na seks, spotkanie było bardzo miłe, jednak gdy po wszystkim zostałam na noc (tak było zaplanowane) 
no to dlaczego nie jesteś szczera ze sobą .Była między wami jakaś umowa na zabawę i wspólne wykorzystywanie

chyba jestem skazana na samotność, wtedy nikt mnie nie wykorzysta, nikt nie będzie się mną bawić..
nikt nie bawi się tobą bardziej niż Ty nim.Więc skąd to poczucie ?

17

to trzeba bylo sie przytulic
w czym problem?
czy ludzie którzy uprawiaja ze soba seks bez związku nie moga sie przytulać?

18 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-08-20 18:23:51)

kornelija napisał/a:
ósemka napisał/a:

Może..

Masz rację, a ja mam tego świadomość.

Dziękuję Wam za każdą odpowiedź

Ja jednak chyba jestem skazana na samotność, wtedy nikt mnie nie wykorzysta, nikt nie będzie się mną bawić...

Szukałaś pocieszenia po nieudanym związku, znalazłaś. Paradoksalnie to Twój kochanek mógłby poczuć się wykorzystany, nie Ty. Bądź konsekwenta w ocenie swoich motywów, a będzie Ci lżej z tego wybrnąć.

19

chyba jestem skazana na samotność, wtedy nikt mnie nie wykorzysta, nikt nie będzie się mną bawić..
nikt nie bawi się tobą bardziej niż Ty nim.Więc skąd to poczucie

To była ogólna myśl, a tym "wykorzystaniu" miałam na uwadze mój poprzedni związek
Z B. nie czuję się wykorzystana, doskonale wiedziałam w co idę smile

20

Potraktuj to jak zabawe, przygode! Juz sie zaczynasz wkrecac wiec najwyzszy czas sie wycofac. Tak jak juz wczesniej ktos Ci powiedzial, powiedz, ze poznalas kogos i tyle. Natomiastjesli nadal chcesz to ciagnac to uwazaj....bo bedziesz cierpiec.

21

_v_ napisał/a:

w czym problem?

Można, a nawet trzeba big_smile wink

22

SonyXperia napisał/a:
_v_ napisał/a:

w czym problem?

Szczerze  Nie wiedziałam, czy mogę się przytulać...smutne ale prawdziwe.Najczęściej przytulanie podczas snu, czy po (w trakcie) seksie było dla mnie czymś naturalnym bo wszystko działo się to w związku gdzie (wtedy jeszcze)  wiedziałam, że partner mnie kocha itp, a teraz wiedziałam, że jest to tylko i wyłącznie transakcja wymienna i naprawdę nie wiedziałam czy mogę się przytulać czy nie za dużo całuje.

23

SonyXperia napisał/a:
_v_ napisał/a:

w czym problem?

no ja nie wyobrazam sobie inaczej
i powiem szczerze, że miesiąc temu poznałam nowego kochanka... tak czulego, milosnego, dotykowego i delikatnego seksu z mnostwem pieszczot, przytulania sie przed i po i dotykania nie mialam z zadnym z moich partnerow, z którymi byłam i których kochałam.
przecież seks to dotyk - i nie ma to znaczenia, czy jest się w związku z daną osobą czy nie

24

_v_ napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
_v_ napisał/a:

w czym problem?

no ja nie wyobrazam sobie inaczej
i powiem szczerze, że miesiąc temu poznałam nowego kochanka... tak czulego, milosnego, dotykowego i delikatnego seksu z mnostwem pieszczot, przytulania sie przed i po i dotykania nie mialam z zadnym z moich partnerow, z którymi byłam i których kochałam.
przecież seks to dotyk - i nie ma to znaczenia, czy jest się w związku z daną osobą czy nie

Ooo, człowiek to się jednak całe życie uczy

25

Sorki, ile masz lat?

26

Mam 25 lat

Dziś B. się odezwał, nie było "cześć co tam u Ciebie" w ogóle nie było cześć, tylko pytanie odnośnie mojego zawodu, żeby mu poradzić, a nawet nie jemu tylko jakiemuś koledze, odpowiedziałam zgodnie z moja wiedzą i wykształceniem poczym napisałam, że nie jest już możliwe się spotykać ponieważ poznałam kogoś z kim planuje coś więcej niż zwykła znajomość.
Jego reakcja "ale co gdzie, przecież mieliśmy taki fajny seks..." Za moją zgoda byłam tylko pochwą dla niego, nie mam mu nic do zarzucenia, tylko sobie- jak widać jestem za słaba na taką relacje, teraz już wiem (kopniak w dupe od samej siebie na przyszłość). Jego juz zostawiam w tyle, niestety boję się, że porządnego faceta nie znajdę, wiem, że głupio brzmi to jak pisze dwudziestoparolatka kobiety tu przeżywają o wiele wiekszs dramaty życiowe niż ja, i się trzymają i jeszcze co niektóre patrzą pozytywnie w przeszłość. Tak czy inaczej, dziękuję za każdą odpowiedz.

27

kornelija napisał/a:

<...>  niestety boję się, że porządnego faceta nie znajdę.

Na podstawie jednego przypadku nie możesz uogólniać smile Na pewno kogoś znajdziesz, trzymam kciuki.

28 Ostatnio edytowany przez sosenek (2017-08-21 15:20:11)

Brzmisz jak rozsądna dziewczyna. Takie układy nie są dla każdego, a wręcz dla większości nie są.
Dobrze to rozegrałaś, szybko zareagowałaś i zakończyłaś sprawę-im mniej wspomnień z nim związanych, tym lepiej, jeszcze kilka dni/tygodni Cię to pomęczy ale zapomnisz.
Skup się na sobie, szukaj dalej, na pewno kogoś poznasz smile

29 Ostatnio edytowany przez kornelija (2017-08-21 15:26:52)

rinho91 napisał/a:
kornelija napisał/a:

<...>  niestety boję się, że porządnego faceta nie znajdę.

Na podstawie jednego przypadku nie możesz uogólniać smile Na pewno kogoś znajdziesz, trzymam kciuki.

Miałam na myśli cały ogół, były narzeczony, ktoś po drodze no i B.
To nie ocena po tym jednym.

30 Ostatnio edytowany przez kornelija (2017-08-21 15:25:51)

sosenek napisał/a:

Brzmisz jak rozsądna dziewczyna. Takie układy nie są dla każdego, a wręcz dla większości nie są.
Dobrze to rozegrałaś, szybko zareagowałaś i zakończyłaś sprawę-im mniej wspomnień z nim związanych, tym lepiej, jeszcze kilka dni/tygodni Cię to pomęczy ale zapomnisz.
Skup się na sobie, szukaj dalej, na pewno kogoś poznasz smile

Dziękuję za miłe słowa. Właśnie coś czuje, że teraz się pomęczę, wyszłam z domu i minęło mnie auto podobne do jego, u mi się B. przypomniał. Ja to jednak jestem uczuciowa...

Posty [ 30 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zakończenie znajomości do seksu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024