Jak jeszcze bardziej podkręcić swoją Ex? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Jak jeszcze bardziej podkręcić swoją Ex?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

1 Ostatnio edytowany przez Rajkovsky (2018-03-16 08:13:20)

Temat: Jak jeszcze bardziej podkręcić swoją Ex?

Witam, prawie miesiąc temu zostawiła mnie dziewczyna, twierdząc, że nie czuje się jak kiedyś.. powiedziała, że chce być teraz sama, że to nie moja wina i nadal jestem dla niej ważny. Na początku zareagowałem jak c*pa, próbowałem przez 2 godziny przekonywać ją ale dałem sobie spokój. Ona szukała praktycznie codziennie kontaktu, zaczepiała ale ja byłem nieugięty, chciałem pokazać, że nie będę za nią latac jak piesek. Jedyne co to pytałem kilka razy o jej siostre, która lezala w szpitalu, pokazując, że nie jest mi obojętna. No i po 3 tygodniach pękliśmy.. Pisaliśmy jak to nam nas brakuje, że potrzebujemy siebie. Dodam, że ona jest jeszcze młoda.. chyba nie stała w uczuciach.. Ja nie mogłem w to uwierzyć, twierdząc, że to z litości, żeby mi przykro nie było.. chociaz bardzo chciałem, przez następny tydzień praktycznie wcale nie rozmawialiśmy.. Zadzwoniła do mnie, wyjaśniliśmy sobie, że potrzebujemy siebie i będziemy dalej blisko, powiedziałem, że to uczucie prędzej czy później wróci jeśli będziemy mieli taki kontakt. Myslalem, że ją już straciłem na to odpowiedziała, żebym przestał, nigdy tak nie będzie i starała mi się pokazać, że jestem ważny. Powiedziała, że codziennie myślała o mnie, co robię i z kim.. czekając aż do niej napisze. Powiedziałem, że nie mam dla niej żalu bo zawsze chciałem jak najlepiej. Zapytałem czy poznała kogoś, powiedziała, że tak ale tylko piszą i ona chyba nie chce nic z nim, zaczęła mnie pytać o dziewczyny, powiedziałem prawdę, że piszą i niektóre chcą się spotkać. Od razu były pytania a kto to? A skad? A ładna? Po telefonie napisała, że co jeśli ja będę z kimś i nie pozwoli mi z nią rozmawiac? Odpowiedziałem tym samym i usłyszałem "nie będzie miał nic do gadania, albo to weźmie na klate albo niech spada" Tak jakbym to ja był ważniejszy.. Dodała, że dalej trzyma moje wszystkie zdjęcia, nie usunęła z portalu społecznościowego z kwiatami ode mnie i ma na telefonie kod z moja data urodzenia.. Dodała, że co jeśli ona będzie chciała wrócić? (Miesiąc temu powiedziała, że nigdy) Dziwnie się poczuła jak usłyszała mnie po takim czasie. Powiedziałem, że teraz musimy to naprawić a nie zepsuć i nie nazywajmy siebie przyjaciółmi bo prędzej czy później to wróci. Zauważyła moją zmianę, że wcześniej wstaje i dbam o siebie, chodzę na siłownie a wokół mnie kreci się dużo osób (większości kobiet). Nie ważne ile byłaby "niedostępna" to zawsze za chwilke odpisze. Jak rozmawiamy przez telefon czy SMS to czuje, że wykazuje zainteresowanie mną. Od naszej rozmowy telefonicznie mamy bardzo bliski kontakt, trochę "flirtujemy".
Wysłałem jej coś w stylu :
- "Chyba się zakochałem"
- "we mnie???"
- "jeszcze nie wiem, może w sobie"
- " sad sad sad "
- "musisz się postarać, nie jestem łatwy"
- "No skoro muszę, wolałabym się nie starać"
Dużo się śmiejemy, rozmawiamy o wszystkim i powiem szczerze, że to wszystko wraca, inaczej się czuje..
Trochę ją podrywam, widze, że chyba jej się to podoba. Koleżanka dodała mi jakiś ciepły komentarz, na co zareagowała "P#jebalo ją?" Powiedziałem żeby pokazała kogo jestem, na co odpowiedziała, że napisałaby ale to jest trochę nie na miejscu", napisała do mnie jedna dziewczyna czy się spotkamy to ona zareagowała bardzo nerwowo, obrażając ją po co chce się ze mną spotkac jak można napisać. Za 2 godziny w ramach "zemsty" usłyszałem, że pójdzie jutro do klubu, powiedziałem żeby nie szła i się zgodziła. Czy my jesteśmy o siebie zazdrośni? Teraz jest ciężka sytuacja, mieszkamy od siebie daleko a ja nie mam opcji w tym momencie coś działać..Może wprost zapytac czy jest zazdrosna i coś czuje? Chociaz mysle, że nie powie prawdy albo się droczy, to zaboli  i będę musiał odejść bo znowu się wkręcam. Zalezy mi na niej znowu ale się boje, że znowu coś jej odwali. Chciałbym ją Jeszcze bardziej podkręcić żeby ona sama nie wytrzymała i zaproponowała coś więcej. Czy ona pokazuje, że naprawdę zalezy jej na mnie i coś czuje? Nasz kontakt tak szybko się naprawia i czuje się jak kiedyś, jak byliśmy razem.. Jak być dla niej znowu wyzwaniem żeby ją "rozkochać"? Mysle o niej, czuje, że się wkręcam ale nie chce tego bez wzajemności żebym potem znowu to przeżywał. Jak to rozegrać, pokazując, że zalezy mi ale musi się postarać? Żeby poczuła, że jestem blisko z innymi kobietami i trzeba szybko działać.. Chciałbym mieć ją tylko dla siebie.
Zalezy mi na niej!

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Rajkovsky (2018-03-16 08:05:07)

Odp: Jak jeszcze bardziej podkręcić swoją Ex?

Bardzo mi ufa, Jak jej dać do zrozumienia, że myślę o czyms więcej ale jest trochę za wcześnie? Żeby nie szukała z kimś innym kontaktu jak jej na mnie zalezy, potrzebujemy czasu żeby to naprawić. Dodam, że jestem pewny, że imponuje jej sobą, wie, że mam potencjał, pomysł na życie i jestem wartościowa osoba smile Do tego zobaczyła, że dbam o siebie. Może dlatego chciała być dalej blisko? Poczuła coś i chciałaby wrócić, uświadomiła sobie, że tęskniła przez ten czas i jest ciężko beze mnie? Może napisać coś w stylu "Mysle o Tobie.." Coraz więcej "ciepła" z jej strony

3

Robisz głupotę życia.
Skoro ona z Tobą zerwała, trzeba było ją zostawić. Widocznie nie była Ciebie pewna. Po rozstaniu jej się zatęskniło, zawsze się trochę teskni za tym, co było.

Wiesz jak będzie? Podkręcisz ją, wrócicie do siebie, a ona za max 2 miesiące znowu Cię zostawi. Bo to, co ona czuje teraz to tylko tęsknota za tym, co było znajome.

Tym, co robisz teraz to tak naprawdę pokazujesz jak mało masz w sobie szacunku do samego siebie. Bo gdyby ten szacunek był i gdybyś wiedział, gdzie masz swoją godność, olałbyś kogoś, kto Cię nie chciał i poszukał kogoś, kto bez durnych gierek by był Tobą zainteresowany. Bo tego się nie da wykorzystywać na dłuższą metę.

4

1. Jak ona ma zatęsknić za Tobą skoro Ciągle macie z sobą kontakt? Urwij go całkowicie i zajmij się sobą.
2. Zaczynając czytać Twoją historię czekałem na moment, aż w końcu pojawi się epizod, że pisze z innym big_smile / stara bajka jak świat. Z nim już pisała wcześniej i puki ona go nie skreśli to chłopie nic nie wskórasz.
3. Nie jesteś pewny siebie tylko na takiego się kreujesz. Pewny siebie i wartościowy facet zaraz urwał by tą chorą sytuację.. "bycie kimś ważnym w jej życiu"....
4. Jeżeli tyle kobiet się kręci wokół Ciebie to się nimi zajmij, a swojej BYŁEJ podziękuj i powiedz do widzenia...
5. Zmieniaj się w lepszego faceta i to ją jak to napisałeś "podkręci", ale zmieniaj się dla siebie i tylko siebie!

5

Większość odpowiedzi na tej stronie są tak k#rwa negatywnie nastawione, coś w stylu daj sobie spokoj, nie masz szacunku. A co jeśli to była rutyna? I jak mnie nie miała to dopiero zrozumiała jak jej mnie brakuje? Jak nie spróbuje to nigdy się nie dowiem.. Nie jest tak, że się zabije czy nie poradze sobie tylko chcę żeby teraz ona zawalczyła o mnie smile

6

Rajkovsky napisał/a:

Większość odpowiedzi na tej stronie są tak k#rwa negatywnie nastawione, coś w stylu daj sobie spokoj, nie masz szacunku. A co jeśli to była rutyna? I jak mnie nie miała to dopiero zrozumiała jak jej mnie brakuje? Jak nie spróbuje to nigdy się nie dowiem.. Nie jest tak, że się zabije czy nie poradze sobie tylko chcę żeby teraz ona zawalczyła o mnie smile

Tu nie chodzi o negatywne nastawienie... tylko o danie na wstrzymanie. Jeżeli masz kogoś dość to odchodzisz, a jeżeli dalej ta osoba za Tobą biega, błaga i się poniża to najchętniej byś znikł, albo kazał temu komuś spier..... . Mało wiesz o związkach i pewnych zachowaniach. Jeżeli chcesz aby zawalczyła to "przekaż jej pałeczkę". Żyj tak jakby jej nie było, bo to ona Ciebie zostawiła ale nadal jednak chce Ciebie mieć w rezerwie... Chcesz być kogoś kołem zapasowym?!?! szanuj się! W jej oczach nie będziesz męski i wartościowym facetem jeżeli będziesz robił to co robisz... Pamiętaj, skoro ona zerwała to ona powinna także na nowo wejść w ten związek. A tak naprawdę nie będąc z Tobą teraz, to dalej ma namiastkę związku (bo jesteś ciągle dla niej osiągalny). Urwij to, zacznij żyć i zobaczysz efekty smile

7

Rutyna wróci bardzo szybko jak do siebie wrócicie.
Dla mnie jej komunikat był jasny. Nie chce Ciebie.
Ty nie szanujesz jej zdania. To, że się płaszczysz przed nią świadczy tylko o Tobie. Masz specyficzny sposób płaszczenia się, ale to ciągle to samo.

Do zobaczenia za jakieś 2 miesiące.
Chyba, że dziewczyna zmądrzeje i sama zerwie kontakt

8 Ostatnio edytowany przez Znerx (2018-03-16 09:41:57)

A co jeśli to była rutyna?

To jej się znowu "zrutyni" i będzie kop w odwłok.

zekałem na moment, aż w końcu pojawi się epizod, że pisze z innym

+1

Znalazła sobie nowego, fajnego, były emocje to zmieniła faceta. Czyli autor pewnie był z braku laku.
Tamten się znudził, okazał się mniej fajny (po czasie) albo chciał ją tylko zaliczyć czy co tam... więc się znowu zaczęła odzywać do EXa.
Nawet jak się zejdziecie to ona pewnie znowu Cię rzuci, jak tylko na horyzoncie pojawi się inny zainteresowany.

9

A co w tym pozytywnego? Zostawiła, a teraz traktuje jak koło zapasowe, mamiąc pięknymi słówkami, że kiedyś uczucie wróci. Nie usprawiedliwiajej jej zerwania- w każdym związku po jakimś czasie pojawia się rutyna i ludzie jakoś z tym żyją.
Tak jak pisze Lady Loka: rutyna wróci. I co wtedy?
Cóż, zrobidz jak uważasz. Jeśli uważasz, że warto próbować- próbuj.

10

Rajkovsky napisał/a:

Kolego nie rozumiesz na czym polega problem. Ta dziewczyna z resztą jak wiele kobiet, potrzebuje uwagi i adorowania. Ta uwaga jest jej tak potrzebna, jak Tobie jej ciało. Możesz spokojnie zrobić takie porównanie. Pojawił się nowy wydawało sie jej ciekawszy adorator, no to poszedłes w kąt, dostałes jakieś tam kłamstewka i je łyknąłeś. Adorator jej się szybko znudził i wróciła do Ciebie. Co nie znaczy, że jak tamten się wrobi, poczyta łyknie wiedzy, a jest jej pełno no to znowu ona skorzysta. Takie podejście niedoświadczonych kobiet wykorzystują kobieciarze. Oni potrafią sprawić, że dziewczyna czuje się doceniona, podziwiana i adorowana. No i dostają co chcą w zamian. smile Tu nie liczysz się Ty, liczy się Twoja adoracja i uwaga jej poświęcona.
Dlaczego radzą Ci dać sobie spokój? No wiadomo nawet gdy znowu zostanie Twoja dziewczyną, będzie zerkać na adoratorów i bez skrupułów odda się ich adoracji.

11

Rajkovsky napisał/a:

Rutyna rutyna ale tu jest klasyczna wrecz sytuacja. Dziewczyna juz przed zerwaniem miala kogos na oku ale albo nie do dokonca wypalilo albo jeszcze temat niepewny tak wiec trzeba trzymac w zanadrzu stara galaz - czytaj Ciebie.
Kolejna sprawa jak czytam to rozumiem ze jestescie max w gimnazjum ? Bo takie szczeniackie zagrywy to raczej na takim etapie. Pozniej juz czlowiek rozwija jakies tam zasady i jak widzi ze ktos sie" znudzil " to albo oboje probuja to naprawiac albo sobie mowie zegnaj.  U Was to ma wygladac tak ze wzajemnie bedziecie sobie cos udowadniac i grac na emocjach. Slabe. Bo o ile dzis moze jakos tam sie pogodzicie ( o ile kolega nie wygra;)) to co zrobicie next time jak sie znowu zrobi nudno? Przespicie z kims innym na zlosc tej drugiej osobie? Dziecinada kompletna i swiadczy jak bardzo niskie poczucie wartosci macie, a juz na pewno Ty Autorze. Podkreslasz jaki to niby jestes rozrywany przez dziewczyny i swiadomy swych atutow a dajesz sie wodzic za noc lasce ktora potrzebuje chorych klimatow zerwan i ganiania myszki przez kotka bo nie umie byc dojrzale w zwiazku.

12

Znerx napisał/a:

A co jeśli to była rutyna?

To jej się znowu "zrutyni" i będzie kop w odwłok.

zekałem na moment, aż w końcu pojawi się epizod, że pisze z innym

+1

Znalazła sobie nowego, fajnego, były emocje to zmieniła faceta. Czyli autor pewnie był z braku laku.
Tamten się znudził, okazał się mniej fajny (po czasie) albo chciał ją tylko zaliczyć czy co tam... więc się znowu zaczęła odzywać do EXa.
Nawet jak się zejdziecie to ona pewnie znowu Cię rzuci, jak tylko na horyzoncie pojawi się inny zainteresowany.

Albo to Ona zliczyła tamtego i po drodze wyszło, że to nie to smile. Dla mnie to pisanie z braku laku, dopóki na horyzoncie znowu nie ukaże się pokaźny samiec wink.

13

Daj sobie z nią spokoj i oboje dorosnijcie bo zachowujecie sie jak dzieciaki.

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Jak jeszcze bardziej podkręcić swoją Ex?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024