Czy pisać? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: Czy pisać?

Witam, od mojego rozstania z dziewczyną minął krótki czas (tydzień) po tym odbyłem z nią krótką rozmowę sam na sam gdzie powiedziała mi że nie pasujemy do siebie itd i nie wierzy że ludzie się zmieniają (chodzi tu o to że byłem bardzo nie dojrzały, ale powoli zaczynam dostrzegać zmiany w sobie i pracuje nad tym) i koniec końców zerwała ze mną. Moje pytanie jest czy warto do niej napisać bo często o niej myślę, czy może poczekać albo w ogóle nie pisać?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy pisać?

nie pasujemy do siebie itd i nie wierzy że ludzie się zmieniają

Z tego powodu NIE pisać.
Po co? Naprawdę musisz przekonywać do siebie kogoś, kto Cię NIE chce?

3

law33 napisał/a:

chodzi tu o to że byłem bardzo nie dojrzały, ale powoli zaczynam dostrzegać zmiany w sobie i pracuje nad tym

Klasyka gatunku. Widać za późno, skoro zerwała z Tobą.
Nie pchaj się tam, gdzie Cię nie chcą. Odpowiadając na Twoje pytanie - w ogóle nie pisać.
Sprawa jest zamknięta na tą chwilę, bynajmniej dla niej.

4

Istnieje taka zasada i ona na ogół się sprawdza - kobiety swoją decyzję o odejściu/rozstaniu zwykle podejmują bardzo długo, nierzadko dając kolejne szanse i licząc na trwałą zmianę, kiedy jednak już ją ostatecznie podejmą, to są przekonane, że postępują słusznie. Tym samym chyba już wiesz, jaka jest odpowiedź na Twoje pytanie?

5

Nie rób tego, bo się poniżysz w jej oczach. Ona już podjęła decyzję.

6

Ale tak od razu zobaczyła, że jesteś niedojrzały? Oj chyba trafił się jej jakiś inny amant.

7

law33,
To ja powiem inaczej niż wszyscy ... nic nie tracisz, jeżeli ci zależy próbuj. Jednak ostrożnie, nie obnażaj się za bardzo i nie proś o litość. Powodzenia smile

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024