Czy mu zależy? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Czy mu zależy?

Od jakiegoś czasu spotykam się z facetem, jest mi z nim dobrze, ogólnie strasznie się zaangażowałam, chociaż czasami mam wątpliwości. Ostatnio powiedział, że on ma wrażenie, że się narzuca i ja za mało się angażuję- nie proponuję spotkań, nie wychodzę z inicjatywą, za mało dzwonię itd. Zaczęłam to robic, za to on przestał się tak często odzywac, mam wrażenie, że to gra w kotka i myszkę hmm Wypominam mu to, ale kontakt z jego strony jest o wiele słabszy. Z jednej strony widzę, że przedstawił mnie rodzicom, zabiera na imprezy rodzinne, mówi mi, że mu zależy i mamy jakieś plany na wakacje, wspólne mieszkanie, ale z drugiej strony bardzo często czepia sie mnie o wiele rzeczy i obraża- gorzej niż ja. Często robi wyrzuty o kolegów i jest okropnie -zazdrosny, co odbija się na naszych relacjach- ciążąca cisza, niezręczności ... nie wiem co o tym wszystkim myślec. Mama ostatnio zasugerowała, że mało się widujemy (min. 3 razy w tygodniu) i jej zdaniem  powinnam się zastanowic nad tym, bo to dziwne (???). Nwm, mam to rozumiec, że mu nie zależy? Jak tak nad tym myślę to mam łzy w oczach, bo strasznie nie chcę go stracic, a boję się tego, że może ta relacja chyli się ku końcowi.... Jak myslicie? Może to głupie, ale napiszcie cokolwiek. Ilekroc staram się z nim o tym rozmawiac to słyszę, że niby jest bardzo zaangażowany i jak mogę tego nie widziec... Może to moja wina? Jest między nami różnica wieku (23 lata i 30), może po prostu w pewnym wieku wyglada to inaczej? Sama nie wiem...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy mu zależy?

W jaki sposób się czepia i obraża?

3

Czy chodzi o tego mężczyznę, o którym pisałaś w jednym ze swoich poprzednich wątków ?
http://www.netkobiety.pl/t108730.html

4

IsaBella77 napisał/a:

Czy chodzi o tego mężczyznę, o którym pisałaś w jednym ze swoich poprzednich wątków ?
http://www.netkobiety.pl/t108730.html

Tak

LubięOwoce napisał/a:

W jaki sposób się czepia i obraża?

No czepia np o ten brak zaangażowania z mojej strony, że niby on mi nie wystarcza i każdy potencjalny mężczyzna jest dla niego rozpatrywany jako zagrożenie- moi znajomi np. Ogólnie często mi zarzuca, że pewnie z kimś na boku kręcę i nie długo go zostawię... Ot takie dziwactwa. Ogólnie problematyzuje dużo rzeczy- jak np nie odzywam się w ciagu dnia przez 4-5 h, wylicza kto ile razy dzwonił i wymaga ciągłej uwagi ode mnie. No mam takie wrażenie, że szuka trochę powodów, żeby kopnąc mnie w tyłek...

5

Na forum obowiązuje zasada, że problemy jednego związku opisujemy w jednym wątku. Dlatego też ten temat zamykam, a Ciebie proszę o kontynuowanie dyskusji w którymś z Twoich poprzednich wątków, oraz o ponowne zapoznanie się z regulaminem forum, z naciskiem na punkt nr 4. Dziękuję / IsaBella77

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024