Pisaliście kiedyś do swoich byłych listy ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pisaliście kiedyś do swoich byłych listy ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Pisaliście kiedyś do swoich byłych listy ?

Chcę napisać co czuję do niego,że nadal go kocham, chcę też powiedzieć o swoim stanie psychicznym (ale nie tak,aby się użalać) o wspólnych wspomnieniach i ogólnie czemu mnie potraktował tak,a nie inaczej, ale chcę ułożyć to tak,aby nie wyszło ,że się poniżam (choć i tak w pewnym stopniu tak,będzie)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pisaliście kiedyś do swoich byłych listy ?

Nie rób tego. To Cię jedynie upokorzy w jego oczach.

3

napisz, ale nie wysyłaj.
skasuj.

przyniesie ulgę.

4

Autorko, kilka dni temu założyłaś już jeden wątek poświęcony tej relacji. Zasady naszego forum mówią, że problemy jednego związku opisujemy w jednym wątku. Z tego powodu ten temat zamykam, a Ciebie proszę o ponowne zapoznanie się z regulaminem, z naciskiem na punkt nr 4, oraz na kontynuację dyskusji w istniejącym już wątku. Dziękuję / IsaBella77

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pisaliście kiedyś do swoich byłych listy ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024