Poznałam na imprezie faceta, starszego 5 lat, w czasie imprezy zaproponował wyjście, przystałam. Spacerowaliśmy, całowaliśmy się i śmialiśmy, chodziliśmy tak 3 h, zaprosił mnie do znajomych i zaproponował randkę. Zgodziłam się, następnego dnia napisał i umówiliśmy się, spotkaliśmy i... Jak się rozstawaliśmy to zasugerował, że ja powinnam się odezwac, bo messenger nie gryzie. Odpowiedziałam, że zobaczymy. No i wpadłam, bo facet mi si ępodoba okropnie, cały dzień czekam, aż napisze, a tu cisza w eterze. Może mu się nie spodobałam? Nigdy nie miałam takiej sytuacji... Czy droczy się ze mną dalej i napisanie pozostawił mi? Czy ja powinnam w takim razie zaproponowac teraz randkę? Nie mam na nią w ogóle koncepcji!
No skoro powiedział, żebyś napisała, to na co czekasz i co przeżywasz?
jw + jak można nie mieć koncepcji na randkę bo nie rozumiem?
No skoro powiedział, żebyś napisała, to na co czekasz i co przeżywasz?
No bo to takie dziwne, jakby sam nie miał ochoty i miałby robic mi łaskę... Dziwnie się z tym czuję, a przeżywam, bo mi zależy, a nie chcę wyjśc na desperatkę, sama nie lubię byc osaczona + boję się ośmieszyc
jw + jak można nie mieć koncepcji na randkę bo nie rozumiem?
W sensie co zaproponowac, co mogłoby byc atrakcyjne dla niego... Jest zima, wszelkie aktywności na świeżym powietrzu to zły pomysł raczej... No i byliśmy na kawie, to najlepsza opcja odpada. Kino jest moim zdaniem słabe, bo potem i tak trzeba gdzieś się zahaczyc i pogadac, myślałam o escapie roomie, ale to raczej ze znajomymi, a nie jest to czas, żeby ich z nim poznawac...
nie wstydziłaś się całować z nim na imprezie a wstydzisz się napisać do niego pierwsza, mimo, że sam to zasugerował? daj spokój
jest jesien, a nie zima i aktywnosci na swiezym powietrzu to zawsze doskonały pomysł, tyle że słońce szybko zachodzi...
escape room to swietny pomysł, zawsze po nim mozecie isc na kolejna kawe lub piwo i bedziecie miec o czym rozmawiać.
może jakiś basen & sauna? squash? kręgle?
randka nie zawsze musi być super wymyślna, może jakiś ciekawy obiad w miłym klimacie- indyjska knajpka na miękkich poduchach, a później spacer?
albo weźcie scrabble i idźcie do herbaciarni, opcji jest masa
Od kiedy randka potrzebuje koncepcji?
Jeśli on Ci sie podoba to śmiało. Ja nie lubię co prawda jak ktoś tak się droczy, ale mój chłopak jest podobny, też na początku sama w 100% musiała budować ten związek, ale teraz on tego chyba nie żałuje