Czy on jest zainteresowany? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy on jest zainteresowany?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Czy on jest zainteresowany?

Poznałam na imprezie faceta, starszego 5 lat, w czasie imprezy zaproponował wyjście, przystałam. Spacerowaliśmy, całowaliśmy się i śmialiśmy, chodziliśmy tak 3 h, zaprosił mnie do znajomych i zaproponował randkę. Zgodziłam się, następnego dnia napisał i umówiliśmy się, spotkaliśmy i... Jak się rozstawaliśmy to zasugerował, że ja powinnam się odezwac, bo messenger nie gryzie. Odpowiedziałam, że zobaczymy. No i wpadłam, bo facet mi si ępodoba okropnie, cały dzień czekam, aż napisze, a tu cisza w eterze. Może mu się nie spodobałam? Nigdy nie miałam takiej sytuacji... Czy droczy się ze mną dalej i napisanie pozostawił mi? Czy ja powinnam w takim razie zaproponowac teraz randkę? Nie mam na nią w ogóle koncepcji! hmm

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy on jest zainteresowany?

No skoro powiedział, żebyś napisała, to na co czekasz i co przeżywasz?

3

jw + jak można nie mieć koncepcji na randkę bo nie rozumiem?

4

Lady Loka napisał/a:

No skoro powiedział, żebyś napisała, to na co czekasz i co przeżywasz?

No bo to takie dziwne, jakby sam nie miał ochoty i miałby robic mi łaskę... Dziwnie się z tym czuję, a przeżywam, bo mi zależy, a nie chcę wyjśc na desperatkę, sama nie lubię byc osaczona + boję się ośmieszyc hmm

5

sosenek napisał/a:

jw + jak można nie mieć koncepcji na randkę bo nie rozumiem?

W sensie co zaproponowac, co mogłoby byc atrakcyjne dla niego... Jest zima, wszelkie aktywności na świeżym powietrzu to zły pomysł raczej... No i byliśmy na kawie, to najlepsza opcja odpada. Kino jest moim zdaniem słabe, bo potem i tak trzeba gdzieś się zahaczyc i pogadac, myślałam o escapie roomie, ale to raczej ze znajomymi, a nie jest to czas, żeby ich z nim poznawac...

6

nie wstydziłaś się całować z nim na imprezie a wstydzisz się napisać do niego pierwsza, mimo, że sam to zasugerował? daj spokój wink
jest jesien, a nie zima i aktywnosci na swiezym powietrzu to zawsze doskonały pomysł, tyle że słońce szybko zachodzi...
escape room to swietny pomysł, zawsze po nim mozecie isc na kolejna kawe lub piwo i bedziecie miec o czym rozmawiać.
może jakiś basen & sauna? squash? kręgle?
randka nie zawsze musi być super wymyślna, może jakiś ciekawy obiad w miłym klimacie- indyjska knajpka na miękkich poduchach, a później spacer?
albo weźcie scrabble i idźcie do herbaciarni, opcji jest masa

Od kiedy randka potrzebuje koncepcji? big_smile
Jeśli on Ci sie podoba to śmiało. Ja nie lubię co prawda jak ktoś tak się droczy, ale mój chłopak jest podobny, też na początku sama w 100% musiała budować ten związek, ale teraz on tego chyba nie żałuje big_smile

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy on jest zainteresowany?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024