Cześć,
jakis czas temu a właściwie kilka miesiecy temu poznałam kogoś. Nie było by w tym nic złego gdyby nie to, że jestem już w związku od 7lat.
Związek po przejściach w których czasem czuje się nierozumiana i samotna.
Zakochałam się w mężczyźnie przez internet. Dużo rozmawialiśmy na skype ponieważ na co dzień pracuje za granicą. Widzieliśmy się również kiklukrotnei gdy przyleciał do Polski.
Wyznał mi miłość. Zerwałam kontakt ale i tak do mnie pisze co jakis czas, ze tęskni za mną, że chciałby mnie zobaczyć. Zaproponował, żebym przyjechała do niego żebym z nim była. Najgorsze jest to ze ja tez za nim tęsknie, brakuje mi go i rozmów z nim, były dla mnie czymś ważnym.
W moim związku raz jest dobrze potem znów przychodzi fala złości i nerwów.
Co robić?
Rozstać się z obecnym partnerem i lecieć do kandydata na nowego chłopaka.
Zerwać kontakt z kandydatem i starać się odbudować związek z obecnym.
Ale najlepszym wyjściem na obecną chwilę, jest rezygnacja i z jednej i z drugiej relacji i zajęcie się sobą.
Jak przeczytałam temat, pomyślałam, że będzie o homoseksualizmie - że partner autorki zakochał się w facecie, a tu jakieś nudy
Nudy w małżeństwie.
ja to bym pojechał do tego nowego. Ale staremu nic nie powiedział. Abo odwrotnie.
ja to bym pojechał do tego nowego. Ale staremu nic nie powiedział. Abo odwrotnie.
Jest taka zasada: nie czyń drugiemu co tobie nie miłe. Dlatego zapytam, czy byłbys zadowolony gdyby za Twoimi plecami twoja, żona spotykała się z innym?
No właśnie się spotyka i nie byłem z tego zadowolony . I dlatego za 6 tygodni już nie będzie moją żoną. Ale po lekturze wielu wątków na tym forum widzę że dobry plan dla wielu kobiet Wiec podpowiadam...
Odejdź od obecnego faceta i zwiąż się z kochankiem.
Ale internetowo .
Zwiazki internetowe wychodzą Ci o wiele lepiej niż te w realu.
Inaczej za pare lat znowu zacznie Ci się sypać związek jeżeli będzie w realu.
Marzenia są zawsze bez wad.
No właśnie się spotyka i nie byłem z tego zadowolony . I dlatego za 6 tygodni już nie będzie moją żoną. Ale po lekturze wielu wątków na tym forum widzę że dobry plan dla wielu kobiet
Wiec podpowiadam...
Musisz się dobrze zastanowić, czego tak naprawdę chcesz.
Skoro myślisz o innym, to obecnego faceta raczej nie kochasz. Po co więc z nim jesteś? Tracisz swój czas i jego czas.
11 2018-02-10 08:58:36 Ostatnio edytowany przez evalougo (2018-02-10 08:59:40)
Weź pod uwagę fakt, że tego z internetu, na dobrą sprawę, nie znasz. Jesteś nim zauroczona, bo jest inny od obecnego, do którego wile już nie czujesz, więc- jak pisze Cyngli- marnujesz i jego i swój czas.
CatLady- pomyślałam dokładnie tak samo, jak Ty, a tu lekkie rozczarowanie...