Dwie imprezy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Dwie imprezy

Dobry wieczor.Tydzien temu zaprosilam mojego chlopaka aby towarzyszyl mi podczas pewnej imprezy.Niestety okazalo sie ze kilka dbi pozniej on otrzymal zaproszenie na identyczna impreze,dokladnie o tej samej porze i godzinie ale ok.40 km  od mojej.Oboje stoimy teraz przed trudnym wyborem,bo ja nie chcialabym isc sama na swoja impreze a z drugiej strony nie chce mu zabraniac isc na jego.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dwie imprezy

Straszne.

3

Idźcie osobno i nie róbcie cyrków. Jeszcze się ze sobą nasiedzicie...

4

Jeśli zaprosiłaś go wcześniej, a on sie zgodził pójść z Tobą, to raczej powinien dotrzymać słowa.

5

Zależy jaki charakter mają te imprezy. Jeśli idzie się tam w parach to uważam, że powinniście iść razem na Twoją, bo go zaprosiłaś wcześniej.

6

niech każdy idzie na swoja i sie dobrze bawi

7 Ostatnio edytowany przez kasia506 (2018-02-03 09:32:14)

Problem jest teoche bardziej zlozony,bo rzadko kiedy chodzimy wspolnie na imprezy.Jestesmy ze soba ponad rok i ja zawsze zapraszam go na wazne uroczystosci,imprezy rodzinne a nawet moje zawody.Zawsze znalazl jakis powod zeby w nich nie uczestniczyc wiec w pewnym momencie przestalam mu o nich mowic i zdarzalo sie tak ,ze przyjezdzal do mnie w odwiedziny i trafial na rodzinna uroczystosc.Co ciekawe na jego imoreze rowniez otrzymal zaproszenie z osoba towarzyszaca i nawet o tym mi nie wspomnial wiec tym samym dal mi do zrozumienia ze nie chce abym tam byla.Nie mam o to pretensji ale jesli woli byc sam swojej imprezie choc inni beda z osobami towarzyszacymi to troche dziwna sprawa....

Rok temu calkowicie zrezygnowal ze swojej bo ja odmowilam tlumaczac ze spotykamy sie krotko i zle bym sie tam czula,bo nie znam tam nikogo.Ja taka sama impreze mialam dwa tyg pozniej ale nie zaprosilam go bo nie mozna bylo zabrac osoby towarzyszacej.Zdajac sobie sprawe ze nie bede sie swietnie bawic po czesci oficjalnej opuscilam ja i spotkalam sie z nim.

8

kasia506 napisał/a:

Jestesmy ze soba ponad rok i ja zawsze zapraszam go na wazne uroczystosci,imprezy rodzinne a nawet moje zawody.Zawsze znalazl jakis powod zeby w nich nie uczestniczyc

No i teraz tradycji stało się zadość. smile

9

To sa jakies imprezy w przedszkolu, pierwsza komunia czy gimbal? Zlozonosc problemu na to wskazuje.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024