Partner a matka jego dziecka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Partner a matka jego dziecka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1 Ostatnio edytowany przez gosia_08 (2018-01-30 13:24:30)

Temat: Partner a matka jego dziecka

.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Partner a matka jego dziecka

Ja, ja, ja, ja i ja. Zwyczajnie za dużo myślisz o sobie. Gdyby było inaczej, to teraz nie roztrząsałabyś, że jesteś tak "poszkodowana" i nie wydłużałabyś tego stanu, wcześniej nie siedziałabyś jak na szpilkach, że on coś zrobi ze swoją najwyraźniej-nie-do-końca-byłą, jeszcze wcześniej - w ogóle byś się w to nie wpakowała i problem by nie zaistniał, więc nie byłoby z czym sobie radzić.
Myślę, że to nie tyle problem z tą relacją, o ile w ogóle z twoimi relacjami społecznymi. Jesteś ukierunkowana na siebie, przez co cudze uczucia, cudza autonomia i cudze potrzeby schodzą na dalszy plan.
I wygrywa na tym tylko ten rodzyn, gdzie mu jedna baba oferuje ciepłą przystań, a druga szalone zainteresowanie, choć w zasadzie obie powinny go w d... kopnąć, zanim historyjka dojdzie do "jawnie zdradza matkę swojego dziecka ze mną a mnie z nią i nie wiemy, co z tym zrobić".

3

Jak możesz mieć negatywne uczucia wobec kobiety, która nigdy nie zrobiła Ci niczego złego?

To Ty pośrednio przyczyniłaś się do rozpadu jej związku, pomogłaś jej byłemu zniszczyć jej życie. Ona się nigdy nie broniła. Nie mściła. Dla mnie ta kobieta to chodzący przykład godności.

Teraz odbija Ci z zazdrości i to się nie zmieni, bo on będzie zawsze obecny w życiu dziecka. Będzie tam jeździł, dzwonił,  dawał kasę i robił prezenty.
Musisz się zastanowić, czy warto tak żyć. Kontrolować, sprawdzać.

4

Z tego ca napisałaś , widać że jest to kobieta z klasą.
Nie dziwne , że go do niej ciągnie .

5

Podziwiam Matkę Dziecka, niesamowita kobieta, o niesamowitej sile i mocnej psychice.
Może gdybyś Ty Autorko taka była byś znalazła normalnego faceta, a tak musisz zadowalać się ochłapami i to marnej jakości.

6

O czym jest ten temat ?:D

Summertime napisał/a:

big_smile
bajka o kopciuszku, złej wiedźmie i biednym księciu wink

takie tam, pierdoły wink

8

Summertime napisał/a:

O tym, że facet, który ma żonę/ partnerkę- nie pamiętam- w ciąży. Wiąże się z Autorką wątku- poznają się w pracy. Finalnie on odchodzi od żony i zamieszkuje z Autorką, ale kontaktuje się z żoną i dzieckiem- bo ona już urodziła, coraz częśćiej odwiedza dziecko, a Zona w żaden sposób na niego nie naciska ponoć, zeby wrócił. Autorka natomiast jest zazdrosna i ciągle wypytuje partnera a co on z tą żoną robi i że w sumie to ją zdradza. Partner nie wytrzymuje ciśnienia, mówi Autorce, że jest chorobliwie zazdrosna i że to ona psuje relacje między nimi. Chyba stanęło na tym, że wyprowadził się do żony pod pretekstem opieki nad dzieckiem. A i żona ponoć myślała, ze on mieszkał u kolegi (o ile dobrze pamiętam.)

9

O tym jak kochance (autorce)z pod jej kontroli uciekł facet do matki swego dziecka a ona ma jeszcze czelność pisać o swoich uczuciach do niego i zastała sama. A tamci się cieszą.

10

czyli, że o tym, że facet zdradza kochankę ze swoją żoną? smile)))))))))))))))))))))))))

11

sosenek napisał/a:

czyli, że o tym, że facet zdradza kochankę ze swoją żoną? smile)))))))))))))))))))))))))

tak smile

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Partner a matka jego dziecka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024