Czy ktoś też tak miał? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy ktoś też tak miał?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Czy ktoś też tak miał?

Czy jeśli od czasu do czasu (raz na miesiąc) zaglądam na portale randkowe - tylko sie rozglądam nie pisze nic, bo mam dziewczynę i od razu zamykam. Oznacza to,że "to nie to?". Jestem z nią prawie 2 lata i naszły rozmyślenia czy to z nią chce być do końca. Od pół roku tak rozmyślam. Takie wypalenie, zeszły klapki z oczu. Nie wiem czy kocham, ale często jej to mówie. Sam nie wiem czy kocham i czym jest prawdziwe kochanie. To moja pierwsza "na serio" dziewczyna.

Czy ktoś też tak miał? Czy to chwilowe zawahanie ? Zerwać nie umiem bo chyba ją kocham nie umiem się określić, chyba nie wiem co kochać oznacza.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy ktoś też tak miał?

Zdradzisz ją jak nic, a potem będziesz się kajać, jak się wyda. Mam nadzieję, że kopnie Cię w dupę, ze zakrętu nie złapiesz.

3

Widocznie to nie to.
Bo po co się tam rozglądasz?

4

Romekk92 napisał/a:

Czy jeśli od czasu do czasu (raz na miesiąc) zaglądam na portale randkowe - tylko sie rozglądam nie pisze nic, bo mam dziewczynę i od razu zamykam. Oznacza to,że "to nie to?". Jestem z nią prawie 2 lata i naszły rozmyślenia czy to z nią chce być do końca. Od pół roku tak rozmyślam. Takie wypalenie, zeszły klapki z oczu. Nie wiem czy kocham, ale często jej to mówie. Sam nie wiem czy kocham i czym jest prawdziwe kochanie. To moja pierwsza "na serio" dziewczyna.

Czy ktoś też tak miał? Czy to chwilowe zawahanie ? Zerwać nie umiem bo chyba ją kocham nie umiem się określić, chyba nie wiem co kochać oznacza.

Na forum też większość osób zagląda zanim się zaloguje smile Pierwszy krok już zrobiłeś, teraz wystarczy impuls i popłyniesz.

5

po co? po to żeby pobzykać na boku, fujarka go już za bardzo swędzi bo za długo jest z jedną dziewczyną.

6

Jesteś z kobietą, która Cię nie kręci. Męczysz się i oszukujesz samego siebie, no i brak ci odwagi, żeby od niej odejść.

7

Miała dziś sytuacje z mężem wróciłam po pracy  do domu ( pracujemy oboje ) odebrałam syna od babci i do domu. W domu pranie do składania gary do zmycia i zakupy do rozłożenia. Ja ciężko w pracy projekty, sesja na głowie  ogólnie sajgon.  Mąż do mnie idź się umyj kladzdz się z mlodym i spać jutro egzaminy ja ogarnę wszystko. Może mnie poniosło ze zmęczenia i go opieprzyłam żeby mi nie mówił co i gdzie i jak mam robić.
wyszła kłótnia i wieczór  z głowy. Pytanie czy może za ostro zaragowałam?

8

balin napisał/a:

Jesteś z kobietą, która Cię nie kręci. Męczysz się i oszukujesz samego siebie, no i brak ci odwagi, żeby od niej odejść.

Oszukuje owszem, ale partnerkę

9

Nirvanka87 napisał/a:

Zdradzisz ją jak nic, a potem będziesz się kajać, jak się wyda. Mam nadzieję, że kopnie Cię w dupę, ze zakrętu nie złapiesz.

Chyba ktoś Cię zdradził, bo tak reagujesz.

Nie będę się kajać, bo jej nie zdradze smile prędzej zakończe związek w spokoju niż coś zacznę.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy ktoś też tak miał?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024