Jestem programistą, lat 36.
Przyjechałem do Warszawy na kontrakt. Tak się moje życie ułożyło, że pracuję tam, gdzie zapłacą najwięcej.
Nie mogę poznać nigdzie nikogo wartościowego, ponieważ w pracy oczywiście sami mężczyźni, a w pustym domu raczej nikogo nie poznam.
Nie lubię dyskotek ponieważ nie piję ani nie palę, więc się tam po prostu nudzę.
Jestem wysportowany, spędzam czas na siłowni.
Postanowiłem założyć konta na 3 portalach randkowych, wysłałem ok.70 zaproszeń.
Żadna z kobiet nawet nie raczyła odpisać.
Zastanawia mnie dlaczego nie mogę spotkać kobiety która byłaby odpowiednia dla mnie ?
A co piszesz w tych zaproszeniach?
a zdjęcie ? masz dodane zdjęcia? ludzie na takich portalach bez zdjęć często są traktowani jak osoby, które mają coś do ukrycia...
a co pisałeś?
Profil mam wypelniony calkowicie, wiec zdjecia rowniez sa.
A co pisze, roznie, zwykle sie przedstawiam i pytam czy ma ochote porozmawiac.
Bardzo neutralnie bez zadnych komplementow ani nic.
No to w sumie rzeczywiście piszesz w porządku teksty, ciężko powiedzieć o co chodzi. Może portale blokują jakoś wiadomości albo piszesz do nieodpowiednich kobiet chociaż tak naprawdę na 70 osób powinna się jakaś trafić, która odpisze.
A jak wyglądasz? Piszesz, że chodzisz na siłownię więc raczej jesteś wysportowany. Chociaż tutaj też skoro napisałeś do 70 kobiet to właściwie powinneś trafić w czyjś gust. Kobiety można poznać teoretycznie wszędzie- pytanie tylko czy jesteś w stanie do kogoś zagadać. Może kurs tańca? Albo jakieś forum tematyczne? W sumie brakuje miejsc do poznawania ludzi. Jest jeszcze basen, na siłowni teoretycznie też można kogoś poznać.
7 2018-01-23 17:58:46 Ostatnio edytowany przez cwany_gapa (2018-01-23 18:01:31)
zwykle sie przedstawiam i pytam czy ma ochote porozmawiac.
Bardzo neutralnie bez zadnych komplementow ani nic.
Czyli nudno jak flaki z olejem.
Pisz tak: cześć, jestem Twoim przyszłym ex-facetem. Spotkajmy się na niezobowiązującą kawę, po której już nic nie będzie takie, jak teraz...
I tak 70 razy, a potem zdaj nam tu raport.
Zaprawdę powiadam Ci, będą odpowiedzi.
A na profilu zostaw jedno, najlepsze zdjęcie, robione pod słońce na plaży, żeby nie było widać niedoróbek natury.
Będzie dobrze! :-)
Cwany_gapa - Twoj tekst jest dobry, podoba mi sie
Przeprowadze test na grupie 70 kobiet i za tydzien dam znac czy byly jakies odpowiedzi.
W ostatecznosci moge po prostu powiedziec ze jestem bogaty
No to w sumie rzeczywiście piszesz w porządku teksty, ciężko powiedzieć o co chodzi. Może portale blokują jakoś wiadomości albo piszesz do nieodpowiednich kobiet chociaż tak naprawdę na 70 osób powinna się jakaś trafić, która odpisze.
Ja np. przestałam odpisywać na pytanie "czy masz ochotę porozmawiać", bo jak odpisywałam "zależy, o czym", to goście odpisywali "o wszystkim" i na tym się kończyło To nie jest dobry początek rozmowy, bo logicznym jest, że jak się jest na portalu, to po to właśnie, żeby z kimś porozmawiać najpierw, potem ewentualnie dalej.
10 2018-01-23 18:12:06 Ostatnio edytowany przez cwany_gapa (2018-01-23 18:36:08)
Cwany_gapa - Twoj tekst jest dobry, podoba mi sie
W ostatecznosci moge po prostu powiedziec ze jestem bogaty
No baaaa!!! ;-)
Oczywiście, że mów, że jesteś bogaty! A właściwie byłeś, bo wczoraj oddałeś cały majątek na cele charytatywne, ale szybko się dorobisz nowego, bo jesteś bystry i zaradny, a wrodzoną skromnością ujmujesz ludzkie serca. I portfele! ;-)
A tak trochę bardziej na serio, to paniom na portalach staraj się pisać nieszablonowo, lekko, żartobliwie oraz dokładnie czytaj ich profile i oglądaj zdjęcia. Znajdź na profilu coś interesującego i zareaguj. Jeśli ma ciekawe, nietypowe hobby, zapytaj o nie lub skomentuj inteligentnie.
Jeśli ma zdjęcie z kotkiem, zapytaj skąd wziął się na jej zdjęciu Twój kot?
:-)
ja odpisywałam na takie wiadomości: czy chciałabyś porozmawiać, tylko potem facet musiał pociagnąć rozmowę, bo byli tacy co po tej jednej wiadomości, gdy zadawałam pytanie zaczynali milczeć, ja nie lubię zbyt wymyślnych wiadomości bo mam wrażenie, że facet nie jest szczery
chociaż np. gdy pisałam z Włochem on ciągle pisał mi komplementy tylko, że niebanalne i to było całkiem miłe
natomaist nie odpisuję na : co słychać bo nie wiem co odpisać nawet : d