Olsztynianka ktoś poklika? Koleżanka mile widziana :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Olsztynianka ktoś poklika? Koleżanka mile widziana :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

1

Temat: Olsztynianka ktoś poklika? Koleżanka mile widziana :)

Witam

Jestem Karolina mam 30 lat mieszkam w okolicach Olsztyna. Miło by było poznać tu koleżankę do poklikania bądź spotkania na kawę jeśli byłaby możliwość smile Wszędzie tylko portale randkowe ale tego mi nie potrzeba bo mam narzeczonego. Chciałabym pogadać z kobietą, wyjść na kawę, na zakupy, poplotkować. Brakuje mi kogoś z kim można by pogadać na babskie tematy, pośmiać się czy pomalować paznokcie big_smile Nie mam znajomych po przeprowadzce do Ol i czuję się samotna. Jeśli byłaby jakaś chętna osóbka, która tak jak ja czuje się samotna i brak jej chociażby popisania z drugą kobietą o wszystkim i o niczym to zapraszam do kontaktu smile

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Olsztynianka ktoś poklika? Koleżanka mile widziana :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024