szukam koleżanki Gliwice - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » szukam koleżanki Gliwice

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

1 Ostatnio edytowany przez niissiiaa89 (2018-01-01 18:27:56)

Temat: szukam koleżanki Gliwice

Witam,

Poszukuję koleżanki w przedziale wiekowym 24-32 z Gliwic, Knurowa i okolic do spędzania wolnego czasu smile
Najlepiej taką która ma partnera, męża, narzeczonego do wspólnych spotkań w czwórkę, wyjść do kina, klubu smile
(zaznaczam, że nie chodzi mi o swingersów tego typu rzeczy mnie nie interesują)!!!!!
Osoby zainteresowane proszę o kontakt smile:):)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: szukam koleżanki Gliwice

Hej, Ja jestem chętna na jakieś spotkanie! Mam 27 lat i jestem z Gliwic. Czekam na odpowiedź. Pozdrawiam smile

3

Hey miło poznać :)z jakich okolic Gliwic jesteś?  Czym się zajmujesz? Masz chłopaka?

4

Wysłałam Ci maila smile

5

Cześć ja też bardzo chętnie: ) mam 28 lat i męża: ) jestesmy z zabrza

6

niissiiuu89, w dniu dzisiejszym zgłosiłaś do nas kilka raportów, niestety z uwagi na fakt, że zakładając konto posłużyłaś się nieaktualnym adresem mailowym, nie udało mi się skutecznie dostarczyć informacji będącej odpowiedzią na te zgłoszenia. Proszę zatem o aktualizację danych w profilu lub kontakt na mój adres: olina@netkobiety.pl
Z pozdrowieniami, Olinka

7

Hej
rownież jestem zainteresowana spotkaniem smile
Może wybierzemy się na kawe na początek bez partnerów ?

8

Hej! Ja proponuję 16 lub 17 lutego. Co Wy na to? Kawa zapoznawcza rynek Gliwice? Pozdrawiam smile

9

Hello smile wprowadziła się nie dawno do Gliwic. I totalnie nikogo nie znam, oprócz mojego narzeczonego smile może są tu babeczki w wieku 23-33 lata chetnie na browara/sok??;)

10 Ostatnio edytowany przez Iza_Gliwice (2018-03-27 12:13:47)

Część,
Mam 38 lat i nastoletnią córkę. Chętnie poznam kogoś kto zna uroki wychowywania nastolatka.
Pozdrawiam :-)

11

Hej!;) Mam 23 lata, jestem z Gliwic. Chętnie się spotkam na kawie/ spacer / piwko. Jesli jesteś chętna napisz na maila. Pozdrawiam wink

12

Hej, ja również się dołączę gdyby ktoś chciał się poznać online lub w realu, wyskoczyć na kawę, pogadać to bardzo chętnie, a może będzie z tego naprawdę silna przyjaźń. Ogólnie pochodzę z warmińsko mazurskiego, a dokładnie Olsztyn, mam 24 lata. Dodałam kiedyś też taki post na innej stronie, ale albo ktoś napisał i później nie odpisywał albo pisali mężczyźni podszywający się pod kobiety,.

13

Hej wink
czy ktoś tutaj jeszcze jest chętny się poznać ? Mam 26 lat, mieszkam w Gliwicach.

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » szukam koleżanki Gliwice

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024