Hej czy znajdzie się tu choć jedna dziewczyna z Łomży bądź okolic po 30tce która chciałaby pogadać lub wyjść czasami do kina, na kawę?? Ewentualnie jak nie spotkać się to porozmawiać wirtualnie...
Ja bardzo chętnie i tak się składa, że jestem z okolic Nidzicy - to nie jest tak daleko. Miałabyś ochotę? ^^
Napisałam Ci e-maila przez forum...
Ja tu czegoś nie rozumiem. Wiele osób daje rady jak można poznać innych. Podobno jest tyle osób samotnych osób szukających towarzystwa i ja również należę do tych osób. Zaczęłam coś w tym kierunku robić. Zapisałam się na fitness i tutaj napisałam posta (który parę osób przeczytało), ale w obu przypadkach jakoś ciągle brak odzewu. Czy naprawdę wszyscy mają swoje hermetyczne grupki i brak chęci na poznawanie nowych osób, nie wspominając już o jakimś facecie. Chociaż podobno straszna nie jestem a raczej wprost przeciwnie to może jakoś w dziwny sposób się do tego zabieram?? Czy coś robię źle??
Jeśli to jeszcze aktualne, choć minęło już trochę czasu odkąd napisałaś tego posta, to bardzo chętnie. Ja również po 30, okolice Łomży. Jakby co, pisz
mam nadzieje ze znajdziesz wkoncu
Szukam koleżanki z Łomży lub okolic.
Hej, mam na imię Dorota i mam 45 lat. Chętnie się spotkam z jakas kolezanka na kawę, albo do parku by jakos spędzić czas
Czy któraś z was szuka jeszcze znajomej na wspólną kawkę? Chętnie poznam