szukam koleżanki Łomża/okolice - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » szukam koleżanki Łomża/okolice

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: szukam koleżanki Łomża/okolice

Hej czy znajdzie się tu choć jedna dziewczyna z Łomży bądź okolic po 30tce która chciałaby pogadać lub wyjść czasami do kina, na kawę?? Ewentualnie jak nie spotkać się to porozmawiać wirtualnie...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: szukam koleżanki Łomża/okolice

Ja bardzo chętnie i tak się składa, że jestem z okolic Nidzicy - to nie jest tak daleko. Miałabyś ochotę? ^^

3

Napisałam Ci e-maila przez forum...

4

Ja tu czegoś nie rozumiem. Wiele osób daje rady jak można poznać innych. Podobno jest tyle osób samotnych osób szukających towarzystwa i ja również należę do tych osób. Zaczęłam coś w tym kierunku robić. Zapisałam się na fitness i tutaj napisałam posta (który parę osób przeczytało), ale w obu przypadkach jakoś ciągle brak odzewu. Czy naprawdę wszyscy mają swoje hermetyczne grupki i brak chęci na poznawanie nowych osób, nie wspominając już o jakimś facecie. Chociaż podobno straszna nie jestem a raczej wprost przeciwnie to może jakoś w dziwny sposób się do tego zabieram?? Czy coś robię źle??

5

Jeśli to jeszcze aktualne, choć minęło już trochę czasu odkąd napisałaś tego posta, to bardzo chętnie. Ja również po 30, okolice Łomży. Jakby co, pisz smile

6

mam nadzieje ze znajdziesz wkoncu smile

7

Szukam koleżanki z Łomży lub okolic.

8

Hej, mam na imię Dorota i mam 45 lat. Chętnie się spotkam z jakas kolezanka na kawę, albo do parku by jakos spędzić czas

9

Czy któraś z was szuka jeszcze znajomej na wspólną kawkę? Chętnie poznam

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » szukam koleżanki Łomża/okolice

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024