Czy jest sens wysłać życzenia kobiecie która dosyć mocno mnie odrzuciła i po prostu nie chce mnie znać ?
1 2017-12-24 14:39:51 Ostatnio edytowany przez Pytanie2412 (2017-12-24 14:40:06)
2 2017-12-24 14:46:38 Ostatnio edytowany przez mari0 (2017-12-24 14:49:55)
Nie wysyłaj. Podejrzewam, że robisz sobie w ten sposób nadzieje, że jak wyślesz to Ci odpisze i może da nową szanse.
Nie rób sobie nadziei, zamknij ten etap i skup się na sobie.
Stanowczo nie.
Bardzo oczywiście nie.
Zdecydowanie nie
bo w sumie po co? I tak nie chce Cie znac ![]()
Nie ma sensu, bo w ogóle wysyłanie życzeń smsami czy mailami jest słabe. Zadzwoń i złóż życzenia jak człowiek, jeśli jej dobrze życzysz, albo milcz, jeśli życzenia chcesz składać tylko po to, żeby coś nimi ugrać.
Ja składam życzenia byłej partnerce, bo choć dała mi w kość jako kobieta, to jako człowiekowi dobrze jej życzę. I nie dlatego, żeby do mnie wróciła, ale dlatego, że w święta trzeba zapomnieć o urazach i wybaczyć ludziom ich błędy. Każdy je popełnia.
Wcale nie trzeba ich zapominać. ![]()
Odpuszczam, na nowy rok też nie złożę.
Tak jakoś smutno mi ...
Wesołych i ciepłych Świąt życzę wszystkim !!!!!
Tak naprawdę to opisywałem wcześniej historię o odrzuceniu przez starszą instruktorke pływania. Nie wysłałem życzeń., ale myślę żeby zadzwonić i wyjaśnić, że mi nie jest nic winna.....
Powiem tak szczerze, że mam to na sumieniu i chciałbym zakończyć epopeje przed Nowym Rokiem
Ze względu na zbanowanie kolejnego wcielenia trolla, temat zamykam. Pozdrawiam, Cslady