Ludzie sa niesamowici! Pomożesz? Przecież możesz! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » Ludzie sa niesamowici! Pomożesz? Przecież możesz!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez Olinka (2017-12-21 00:42:41)

Temat: Ludzie sa niesamowici! Pomożesz? Przecież możesz!

Ludzie sa niesamowici. Za namową osób z pudelka postanowiłem założyć zbiórkę. O pomoc nigdy nie prosiłem nikogo, chyba przez strach przed odrzuceniem, ale przecież zawsze znajdzie się ktoś kto nas skrytykuje i nie należy się poddawać!  Większość z Was pomyśli, idź do roboty a nie.. tak, Chce iść! Ale doświadczenia z dzieciństwa pozostawiły uraz na mojej psychice.. a brak takich rzeczy jak butów, kurtki spodni itp. Nasilają tylko objawy aby nie opuszczać tych czterech ścian z pokoju w hotelu robotniczym.. hotel też mi zdołał opłacić jeden życzliwy pudelkowicz, to jest niesamowite! Że jest tyle dobrych osób na tym świecie, ale przecież świat nie może być zły skoro my go tworzymy.. zbliżają się święta, w tym czasie gdy Wy będziecie siedzieć przy stołach z rodziną ja będę całkiem sam i już sobie to wyobrażam gdy będę chodził po mieście zdolowany widząc w oknach szczęśliwych ludzi dzielących się opłatkiem, ale pomyślę kurczę! Przecież tylu osoba mój los nie jest obojętny i to jest bezcenne! Bezcenne jest moje zadowolenie gdy wchodzę na pocztę i widzę kolejną wpłatę, na mojej twarzy pojawią się uśmiech z którego nawet nie możecie sobie zdać sprawy! Pomożesz? Przecież możesz! [nieregulaminowy link]. Jeśli nie zdecydujesz się na pomoc dla mnie, proszę pomóż komuś innemu, jest tyle osób które potrzebują pomocy! Zakończ ten rok robiąc coś dobrego dla innych! Dziękuję i ślę uśmiech!!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ludzie sa niesamowici! Pomożesz? Przecież możesz!
krystian574 napisał/a:

Bezcenne jest moje zadowolenie gdy wchodzę na pocztę i widzę kolejną wpłatę,

Taaa... też bym się cieszył big_smile

3 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-12-20 12:14:26)

W sumie też mam urazy z dzieciństwa i przez to niechęć do pracy. Poproszę o wpłaty. Numer konta podam na priv, bo nawet zbiórki nie mogę założyć, taki mam uraz do robienia czegokolwiek...

4

Zgubiłam się - do tej pory kojarzyłam Pudelka jako serwis plotkarski o gwiazdkach. Jesteś Michałem Wiśniewskim? albo innym spłukanym celebrytą?
A z tym urazem do pracy to coś jest na rzeczy, aż zapytam się w czasie świąt moją siostrę - jaką traumę w dzieciństwie przeżyłam, że woli, by mąż pracował.

Skoro tylu osobom twój los jest nieobojętny, to ja wybiorę finansowanie pudelków, ratlerków, i innych czworonogów.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » Ludzie sa niesamowici! Pomożesz? Przecież możesz!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024