Fajny pomysł na prezent? gdzie to kupić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Fajny pomysł na prezent? gdzie to kupić?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Fajny pomysł na prezent? gdzie to kupić?

Hej Wam

Znalazłam taki gadżet na YouTubie i zastanawiam się czy spodoba się on mojemu narzeczonemu na święta.

(nie mogę wstawić linku bo jestem nowa - wpisz w YT "HyperChiller")

Myślicie że fajny pomysł? W sumie nie słyszałam nigdy o takim schładzaczu.

Gdzie takie coś ewentualnie kupić? Na allegro nic a nic hmm

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Fajny pomysł na prezent? gdzie to kupić?

NA filmie pod linkiem masz link do amazona, gdzie to kupić. Może najpierw zapytaj czy chciałby coś takiego, bo zima nadchodzi.

3 Ostatnio edytowany przez Olinka (2017-12-08 02:08:12)

Ja ci powiem, że my mężczyźni lubimy duperele, którymi możemy się pochwalić przed kumplami, a tego typu rzeczy często rzucamy w kąt udając, że nam się podobają. Na przykład koszulki i inne bajery z customowymi nadrukami to świetny pomysł, tu masz na stronie [spam].

4

Ty swojego faceta znasz najlepiej, mój jakiś czas temu dostał ode mnie trymer beard designer, do tej pory ani razu nie słyszałam żeby na niego narzekał więc musi być dobry big_smile bo mój facet ponarzekać lubi wink. Wiem że na pewno można pod wodą używać i widzę że dosyć szybko mu idzie umycie go itp.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Fajny pomysł na prezent? gdzie to kupić?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024