INGLOT - makijaż - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » INGLOT - makijaż

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: INGLOT - makijaż

Witam smile

Dziewczyny mam do Was bardzo ważne dla mnie pytanie. Szukałam w Internecie jakichś informacji na ten temat, ale niestety nie udało mi się znaleźć konkretnej odpowiedzi. Mianowicie chciałabym dowiedzieć się, czy w Inglocie nadal praktykowana jest promocja – zakupy powyżej 120 / 150 zł = makijaż gratis. Oczywiście chodzi mi o taki zwyczajny makijaż, zdaję sobie sprawę, że pewnie nie są to makijaże profesjonalne wykonywane przez typowe makijażystki, a przez pracownice salonów. Może któraś z Was wie coś na ten temat, niedawno korzystała z tego i może się wypowiedzieć?
Z góry dziękuję za pomoc i odpowiedzi smile
Pozdrawiam!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: INGLOT - makijaż

Katarzyno92
Muszę Ci powiedzieć, że raz skusiłam się na makijaż z Inglotu.Szału nie było.Nie zrobiła nic, co by powodowało moje zaskoczenie.Kolory dobrała dokładnie takie, jakich sama używam.Chodz poszłam do niej bez umalowania..Więc z małpować nie mogła big_smile Aaaa i potwierdziła mi swój zawód...- profesjonalistka.... smile

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » INGLOT - makijaż

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024