Jak spędzacie walentynki? Pomysł na prezent - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak spędzacie walentynki? Pomysł na prezent

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1

Temat: Jak spędzacie walentynki? Pomysł na prezent

Cześć dziewczyny,
Jestem bardzo ciekawa czy macie jakiś dobry pomysł, aby zaskoczyć GO 14 lutego. Niestety wypada w środku tygodnia, więc wiem, że mamy ograniczone możliwości, ale chciałabym tak to przygotować, żeby i tak było fajnie. smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak spędzacie walentynki? Pomysł na prezent
Jully napisał/a:

Cześć dziewczyny,
Jestem bardzo ciekawa czy macie jakiś dobry pomysł, aby zaskoczyć GO 14 lutego. Niestety wypada w środku tygodnia, więc wiem, że mamy ograniczone możliwości, ale chciałabym tak to przygotować, żeby i tak było fajnie. smile

Kolacja i super seks.
Gwarantuję, że będzie zachwycony.
Kup jakąś fajną koszulkę nocną, albo bieliznę.

3 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2018-01-31 21:44:51)

Jully napisał/a:

Cześć dziewczyny,

Ja spedzam z NIM "ten dzien" jak kazdy inny. Najbardziej zaskakujace jest chyba wlasnie to gdy chce sie dbac i rozpieszczac kochana osobe bez okazji w dni robocze i swiateczne a nie idzie slepo za trendem z zachodu ktory nakazuje tego dnia zarzucic bliska osobe lawina pierdow w serduszka, na sile zabrac do restauracji chociazby sie mialo siedziec w scisku i stroic w seksowne koszulki jakby nie mozna bylo tego zrobic tak po prostu kazdego innego dnia majac nastroj i sposobnosc.
Jesli juz celebruje jakies daty to rocznice poznania  czy znajomosci bo one faktycznie cos dla mnie i partnera znacza a nie sa dniem zbiorowego okazywania uczuc.

4 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2018-01-31 21:43:40)

Jully napisał/a:

Cześć dziewczyny,

Dubel

5

Dla mnie walentynki są właściwie bez znaczenia.
A dodatkowo nie będzie mnie w tym roku wtedy, bo zajmuję się dziećmi na kolonii.
Więc w sumie nasze walentynki będą w marcu i idziemy do restauracji na kolację. Dla nas to szczególne, bo przy budżecie studenckim nie pozwalamy sobie na takie pomysły. Plus chłopak pytał, czy może mi kupić jakiś drobiazg. Ja mam zamiar wywołać nasze wspólne zdjęcie i dać mu w ładnej ramce.

6

Ja już mam prezent na Walentynki. Polecam cos spersonalizowanego. Sa firmy, ktore sie tym zajmuja, do znalezienia w necie. Mozesz zamowic wszystko - np pocztówkę w która wgrasz Wasze zdjecia i podpiszesz Waszymi imionami. To może być kalendarz z nadrukowanym jego imieniem, nazwiskiem albo terminarz. Jakies szlo, ceramika, zegar, etui, pościel, koszulka, magnes na lodówkę. Idea polega na tym, że drukujesz na tym co chcesz. Np robisz swoje opakowanie na czekoladki z Waszymi danymi, datą poznania się itd.
Jest to niesamowity upominek.  Bardzo osobisty, inny od wszystkiego.
Polecam!

7

Pewnie gdzieś wyjdziemy na kolację. Nie kupujemy sobie upominków.

8

Esthere napisał/a:

Ja już mam prezent na Walentynki. Polecam cos spersonalizowanego. Sa firmy, ktore sie tym zajmuja, do znalezienia w necie. Mozesz zamowic wszystko - np pocztówkę w która wgrasz Wasze zdjecia i podpiszesz Waszymi imionami.

Obcykane troche... Ja nie do konca spersonalizowane, ale dla dwojga (na pewnie pewnie beda za duze ;d ) karpety ze sklepu Intenso, wpiszcie sobie w google Skarpety Intenso sklep. Kolorowe i na pewno bedzie zadowolony. big_smile

9

Esthere napisał/a:

Ja już mam prezent na Walentynki. Polecam cos spersonalizowanego. Sa firmy, ktore sie tym zajmuja, do znalezienia w necie. Mozesz zamowic wszystko - np pocztówkę w która wgrasz Wasze zdjecia i podpiszesz Waszymi imionami. To może być kalendarz z nadrukowanym jego imieniem, nazwiskiem albo terminarz. Jakies szlo, ceramika, zegar, etui, pościel, koszulka, magnes na lodówkę. Idea polega na tym, że drukujesz na tym co chcesz. Np robisz swoje opakowanie na czekoladki z Waszymi danymi, datą poznania się itd.
Polecam!

też korzystam z takiego sklepu, na walentynki zamówiłam u nich dwa kieliszki z naszymi imionami- na każdym kieliszku oba imiona, plus data tych walentynek.
Wcześniej na urodziny, chłopakowi zamówiłam zestaw do wina w pudełku z jego imieniem.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak spędzacie walentynki? Pomysł na prezent

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024