Samotne macierzyństwo - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Samotne macierzyństwo

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Samotne macierzyństwo

Witam szukam samotnych matek które poświęcą mi chwilkę i opowiedzą mi swoją historie . Bardzo podziwiam mamy które samotnie wychowują dzieci dlatego też wybrałam ten temat na prace licencjacką ! Nie wyobrażam sobie pisać o czymś innym powinno się mówić jak dzielne są to osoby i ja wspaniale radzą sobie z życiem ! Potrzebuje Waszej pomocy , może znajdzie się chętna mam która opowiem mi jak ona sonie radzi z wychowaniem dzieci , jak wygląda jej sytuacja finansowa , jak wygląda jej wolny czas i czy w ogóle znajduję dla siebie troszkę czasu . Jak dzieci radzą sobie z tą sytuacją ? Pomożecie smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Samotne macierzyństwo

Bylam samotna matka jakis czas. Pozniej wyszlam za maz ponownie, maz wyjechal spelniac swoje marzenia i tak od 5 lat nie beda samotna matka sie nia czuje. Jesli masz ochote pisz.

Napiszę do Pani e-maila smile

4

Od dwóch lat sama wychowuje syna...odezwij się na priv jak masz ochotę smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Samotne macierzyństwo

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024