Moja znajoma dorota z dawnego liceum jest znienawidzona przeze mnie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Moja znajoma dorota z dawnego liceum jest znienawidzona przeze mnie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1

Temat: Moja znajoma dorota z dawnego liceum jest znienawidzona przeze mnie

Moja znajoma dorota z dawnego liceum w najgorsze ubiegłoroczne wakacje dnia 24 lipca 2016 roku,jak chciałam się z nią spotkać dnia 31 lipca 2016 roku w domu i mi wtedy mówiła,że już nie chce być moją koleżanką,bo wszyscy w jej rodzinie wolą jej siostrę wiolę i jeszcze w marcu 2016 roku mi mówiła,że nie będę chodziła z siedmioma lepszymi koleżankami po sąsiedzku do galerii siedlce,do kina,na lody,na pizzę czy nawet na rowery,bo ja takie rzeczy uwielbiam i kocham,przez to ciągle płacżę oraz przeżywam cały czas i dlaczego?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Moja znajoma dorota z dawnego liceum jest znienawidzona przeze mnie

czy Ty aby na pewno masz 21 lat a nie 12???

3

adiaphora napisał/a:

haha to chyba jakis troll jest

4

rwaczkobiet napisał/a:
adiaphora napisał/a:

haha to chyba jakis troll jest

ja nie jestem nim,przepraszam was za takie coś

5

Autorko, w czym tkwi Twój problem i jakie masz kłopoty ?
Pytam wprost, bo z tego co napisałaś nie zrozumiałam niczego i nie wiem w jaki sposób można Ci doradzić, czy pomóc.

The past cannot be changed,
forgotten, edited, or erased.
It can only be accepted.

6

Dana, masz 24 lata, skończyłaś liceum i szkołę policealną, czyli masz jakieś wykształcenie. Pracujesz?
Od roku piszesz rozpaczliwe posty, brakuje Ci przyjaciół i akceptacji nawet w gronie najbliższej rodziny.
Spróbuj może porozmawiać z mamą, poproś o pomoc w znalezieniu psychologa, bo najwyraźniej nie radzisz sobie w życiu.

7

adiaphora napisał/a:

Autorka ma 24 lata sądząc po tym, co napisała w 2014 roku.

8

Chomikowa napisał/a:
adiaphora napisał/a:

Autorka ma 24 lata sądząc po tym, co napisała w 2014 roku.

nie wiem co autorka napisała w 2014 roku ale to, co napisała dzisiaj to bełkot.

9

3danoo, proszę, abyś nie mnożyła wątków, które zgodnie z regulaminem powinny znaleźć się jednym miejscu, bowiem dotyczą blisko powiązanych ze sobą zagadnień. Wynika to z faktu, że posiadając więcej danych zgromadzonych w jednym miejscu, łatwiej jest udzielić odpowiedzi, Ty z kolei masz szansę otrzymania lepszej pomocy. Ten wątek nie zostanie zamknięty, ale uprzedzam, że każdy następny już tak.
Z pozdrowieniami, Olinka

"Nie czyń samego siebie przedmiotem kompromisu, bo jesteś wszystkim, co masz." (Janis Joplin)
[olinkowy status to już historia, z niezależnych ode mnie przyczyn technicznych, właściwy zobaczysz dopiero w moim profilu wink]

10

Autorko, w 2015 roku w wątku "Dlaczego ludzie mnie nie rozumieją z różnymi rzeczami?" napisałaś między innymi:

ja dopiero w czerwcu idę do psychologa i mi w tym pomoże

Podjęłaś tę terapię i jeśli tak, to byłaś z niej wówczas zadowolona? Pytam, bo wnioskuję, że swoich problemów do dnia dzisiejszego nie udało Ci się niestety rozwiązać. Bierzesz pod uwagę jej kontynuacji?

"Nie czyń samego siebie przedmiotem kompromisu, bo jesteś wszystkim, co masz." (Janis Joplin)
[olinkowy status to już historia, z niezależnych ode mnie przyczyn technicznych, właściwy zobaczysz dopiero w moim profilu wink]

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Moja znajoma dorota z dawnego liceum jest znienawidzona przeze mnie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2021