Moja znajoma dorota z dawnego liceum w najgorsze ubiegłoroczne wakacje dnia 24 lipca 2016 roku,jak chciałam się z nią spotkać dnia 31 lipca 2016 roku w domu i mi wtedy mówiła,że już nie chce być moją koleżanką,bo wszyscy w jej rodzinie wolą jej siostrę wiolę i jeszcze w marcu 2016 roku mi mówiła,że nie będę chodziła z siedmioma lepszymi koleżankami po sąsiedzku do galerii siedlce,do kina,na lody,na pizzę czy nawet na rowery,bo ja takie rzeczy uwielbiam i kocham,przez to ciągle płacżę oraz przeżywam cały czas i dlaczego?
czy Ty aby na pewno masz 21 lat a nie 12???
adiaphora napisał/a:czy Ty aby na pewno masz 21 lat a nie 12???
haha to chyba jakis troll jest
ja nie jestem nim,przepraszam was za takie coś
Autorko, w czym tkwi Twój problem i jakie masz kłopoty ?
Pytam wprost, bo z tego co napisałaś nie zrozumiałam niczego i nie wiem w jaki sposób można Ci doradzić, czy pomóc.
forgotten, edited, or erased.
It can only be accepted.
Dana, masz 24 lata, skończyłaś liceum i szkołę policealną, czyli masz jakieś wykształcenie. Pracujesz?
Od roku piszesz rozpaczliwe posty, brakuje Ci przyjaciół i akceptacji nawet w gronie najbliższej rodziny.
Spróbuj może porozmawiać z mamą, poproś o pomoc w znalezieniu psychologa, bo najwyraźniej nie radzisz sobie w życiu.
czy Ty aby na pewno masz 21 lat a nie 12???
Autorka ma 24 lata sądząc po tym, co napisała w 2014 roku.
adiaphora napisał/a:czy Ty aby na pewno masz 21 lat a nie 12???
Autorka ma 24 lata sądząc po tym, co napisała w 2014 roku.
nie wiem co autorka napisała w 2014 roku ale to, co napisała dzisiaj to bełkot.
3danoo, proszę, abyś nie mnożyła wątków, które zgodnie z regulaminem powinny znaleźć się jednym miejscu, bowiem dotyczą blisko powiązanych ze sobą zagadnień. Wynika to z faktu, że posiadając więcej danych zgromadzonych w jednym miejscu, łatwiej jest udzielić odpowiedzi, Ty z kolei masz szansę otrzymania lepszej pomocy. Ten wątek nie zostanie zamknięty, ale uprzedzam, że każdy następny już tak.
Z pozdrowieniami, Olinka
[olinkowy status to już historia, z niezależnych ode mnie przyczyn technicznych, właściwy zobaczysz dopiero w moim profilu

Autorko, w 2015 roku w wątku "Dlaczego ludzie mnie nie rozumieją z różnymi rzeczami?" napisałaś między innymi:
ja dopiero w czerwcu idę do psychologa i mi w tym pomoże
Podjęłaś tę terapię i jeśli tak, to byłaś z niej wówczas zadowolona? Pytam, bo wnioskuję, że swoich problemów do dnia dzisiejszego nie udało Ci się niestety rozwiązać. Bierzesz pod uwagę jej kontynuacji?
[olinkowy status to już historia, z niezależnych ode mnie przyczyn technicznych, właściwy zobaczysz dopiero w moim profilu