Hej hej,
Potrzebuje Waszej opinii, dlatego chce się podzielić z Wami pewną sprawą.
Jestem obecnie w związku, mieszkamy za granicą więc spędzamy z facetem dużo czasu.
Mój facetem znalazł w moim komputerze (chociaż próbuje mi wmówić ze byłam zalogowana na jego i wyskoczyło mu coś) meil do byłego. W którym wyznaje mu miłość, pisze jak bardzo go kocham i ze chce założyć rodzine.
Mój były był dupkiem i próbowałam wymusić na nim uczucia każdym możliwym sposobem, żałuje ze tak mu mówiłam bo dopiero teraz zrozumiałam co to miłość i szczęście.
Tylko gdy wczoraj powiedziałam obecnemu ze jest najważniejszy na świecie, zrobił mi awanturę ze okłamuje go, ze kiedyś tak komuś mówiłam, ze jestem obłudna bo mówię ze kocham tak pierwszy raz a już tak kochałam.
Dla mnie jest to chore, tym bardziej ze już 2 razy się o to klocilismy. Pierwszy raz nie odzywał się dwa dni i nie powiedział o co chodzi w drugi raz błagałam go żeby powiedział co się dzieje to milczał. Wczoraj wkoncu wymiękł.
Musial dokładnie przeszukać komputer bo na milion wiadomości mam jeden czuły e-mail, tłumaczyłam mu ze żałuje tego bo prawdziwe uczucia są we mnie przy nim, ale on trzyma się swojego mówi ze się użalam, ze to ja jestem winna, ze odwracam kota ogonem.
Miałyście podobne sytuacje, co myślicie?