Nigdy nie spodziewałem się, że zawitam na forum dla kobiet ale dzisiaj potrzebuję waszej pomocy drogie Panie
A więc tak, dziewczynę o której będę pisał poznałem 3 lata temu poprzez grę przeglądarkową. Od samego początku mieliśmy wspólny język i znajomość szybko przeszła z tematów gry na prywatne oraz z kontaktu za pomocą PW na maile. Znajomość rozwijała się dość intensywnie aż do dnia w którym Ona zniknęła, bez słowa wyjaśnienia przestała się odzywać a na grze usunęła konto...
Dwa miesiące temu otrzymałem maila z dziwnym pytaniem - okazało się że Pani M sobie o mnie przypomniała i szuka kontaktu.
Po dwóch dniach wymieniliśmy się danymi i kontakt przeniósł się na Fb, rozmowy o wszystkim jednak przewaga tematów związku,miłości,przeznaczeniu i ile to par weszło w związek małżeński za pomocą gry na której myśmy się poznali.
Jako że Ona mieszka daleko a ja często jeździłem do Krakowa po trzech tygodniach zaproponowałem, że będę w okolicy i może byśmy umówili się na kawę (samo spotkanie poruszane wcześniej,że fajnie by było itp...) - w odpowiedzi usłyszałem że nie spotyka się z osobami które tak krótko zna ale da mi jeszcze odpowiedź później,pech chciał że w między czasie miała pogrzeb w innej części Polski i temat spotkania przepadł.
Od tego czasu wszystko się zmieniło kontakt jest,żarty również ale podejście do poznania się na żywo zmieniła o 180st... Nagle słyszę,że nigdy się nie spotkamy,że ta znajomość była i będzie tylko wirtualna,nagle okazało się że ma chłopaka itp
I tu pytanie do Was,drogie Panie - ja popełniłem błąd czy to jakaś zagrywka? I czy da się go w jakikolwiek sposób naprawić?
Dodam że jak w żartach kiedyś jej napisałem, że zamiast na kawę możemy się umówić na randkę,najwyżej uzna ją za nieudaną to odpowiedziała "jasne,dawno na żadnej nie byłam więc warto spróbować czegoś innego... odnośnie ślubów na grze,które są częste też ostatnio pisaliśmy i jak spytałem czy by chciała dostać pierścionek to usłyszałem że TAK więc znowu pół żartem pół serio rzuciłem "OK,to zostało mi tylko skombinować rozmiar i uderzam do Ciebie " odpowiedź - rozmiar to akurat najmniejszy problem, można go skorygować już po wszystkim... acha i byleby nie był za mały
Więc jestem zdezorientowany - kawa jest tematem taboo a randka i oświadczyny są jak najbardziej OK