Samotność. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Samotność.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez Tomikchomik1 (2017-10-02 01:23:57)

Temat: Samotność.

Witam drogie Panie. Tak jestem facetem.....tak wiem, że to forum dla kobiet....ale skoro już się odważyłem tu zarejestrować, ba nawet piszę ten post, to pozwólcie, że będe kontynuował. Trafiłem tu przypadkiem, przeglądając wszelkiej maści fora, strony dla singli itd itp. Przyznam się, że nie sądziłem, że aż tyle kobiet jest samotnych. To tyle słowem wstępu, może teraz coś o mnie. PS: Jak uznacie, ze to nie miejsce na tego typu wywody, to możecie skasować mój post...pójdę gdzieś indziej ze swoim jestestwem.  A więc tak, na imię mi Tomek, mam 25/26 lat jestem ze Śląska Cieszyńskiego. Od msc nie pracuję, wysiadły mi kolana, także się "leczę". Lubię siedzieć przed kompem, grać, oglądać filmy. Nie jestem "nerdem", ot po po prostu takie hobby Sam tak jak wy jestem samotny i szukam szczęścia. Nie mam jakichś wygórowanych wymagań, aczkolwiek każdy ma jakieś tam upodobania. Ja upodobałem sobie kobiety z większą ilością ciałka (puszyste; kobiety rubensa)...tak, tacy faceci istnieją, ale z racji że takowe kobiety raczej często są na takich forach, to i dostęp utrudniony. Także jeśli jesteś zainteresowana znajomością, droga czytelniczko, masz od 18 do 30 lat i jesteś puszysta daj znać. Jak nie mieścisz się w tym ramach, ale jesteś samotna i ot po prostu chcesz pogadać, czy coś też jestem do dyspozycji.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Samotność.

Hej;) chętnie z Tobą mogę popisać wink

3

Bardzo chętnie, aczkolwiek nie ogarniam jak tu do kogoś na pw pisać ^^

4

Szczerze ja też ;d może podaj mi emaila twojego wink

Posty [ 4 ]

Strony 1