Samotne ślązaczki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Samotne ślązaczki

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

1 Ostatnio edytowany przez cerseii (2017-09-25 17:27:15)

Temat: Samotne ślązaczki

Witam witam
Widzę wiele postów na temat samotności, szukania przyjaciół  itd. Pomyślałam, że stworzę temat dla dziewczyn że Śląska aby móc o wszystkim porozmawiać, poznać się.
Czasami wstydzimy się do kogoś napisać pierwsze dlatego ten temat będzie odpowiedni do zawarcia nowych znajomości.
Co o tym myślicie ?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2017-10-26 11:55:41)

Odp: Samotne ślązaczki

Cześć
Bardzo chętnie poznam nowe osoby. Idea takiego tematu bardzo mi się podoba.
Mam 28 lat, mieszkam w Tychach.
Lubię słuchać innych jak i podzielić się tym co dzieje się w mojej głowie wink
Niestety większość starych znajomości znacznie się rozluźniła (wyjazdy za granicę, założenie rodziny i brak czasu), a znalezienie nowych przyjaciół nie jest już tak proste jak za czasów nauki.

3

Moje wszystkie koleżanki pozakładały rodziny, powyjeżdżały i utracił się kontakt. Ja także zmieniłam miejsce zamieszkania po szkole i ciężko tu o nowe znajomości. Czasem brakuje takich osób z którymi można poplotkować o wszystkim czy spotkać się na zakupy czy lody.

4

Ja również chętnie kogoś poznam, z kimś porozmawiam smile

5

Ja takze wink jestem z Raciborza

6

Czym się interesujecie co robicie na codzien ? Może okaże się że mamy wspólne zainteresowania

7 Ostatnio edytowany przez Rawena (2017-09-27 13:26:02)

Pracuję w branży marketingowo-internetowej.
Poza pracą chętnie wychodzę na spacery i przynajmniej raz w tygodniu uczęszczam na zajęcia z zumby. Uwielbiam taniec, nawet jeżeli to tylko moje skakanie w czterech ścianach.
Interesuję się literaturą, filmami i serialami (Gra o Tron, Lucyfer, Dexter itp.), dodatkowo pogrywam w gry (teraz sporadycznie).
W wolnej chwili chętnie wyciągam kredki i rysuję lub koloruję dla odstresowania. Lubię też poznawać nowości kosmetyczne zarówno pielęgnację jak i kolorówkę. Włosomaniaczka i laik makijażowy, lubię eksperymentować z makijażem chociaż najczęściej można mnie zobaczyć w naturalnym wydaniu.
Uwielbiam gotować i uczę się piec ciasta - narzeczony nadal żyje, a jest testerem wszystkiego wink
W biurze jestem jedyną kobietą, przez 8h dziennie wysłuchuję typowo męskich opowieści i brakuje mi typowo babskich wypadów.

8

Hej! Też chętnie poznam nowe osoby. Jestem z Katowic, mam 27 lat. Z zawodu jestem geologiem, obecnie szukam nowej pracy bo w poprzedniej pracowałam tylko na pół etatu...

Uwielbiam gotować oraz robić zdjęcia, zwłaszcza kulinarne. Lubię sport, ostatnio najbardziej rolki ale i w domu ćwiczę, np zumbe smile Kocham zwierzaki! Też lubię popatrzyć na filmy i seriale jak poprzedniczka. Właśnie oglądam Gre o Tron ale po angielsku z nadzieją, że troszkę podszkolę ten język wink

9 Ostatnio edytowany przez Paulaxp (2017-09-27 16:12:37)

Ja w wolnym czasie jeżdżę na rolkach lub rysuję. Oprócz tego lubię gotować, chodzić na zakupy i śledzić nowości filmowe smile

Na Grze o Tron zatrzymałam się na 3 sezonie i jakoś nie było czasu oglądać, ale niebawem pewnie nadrobię całość

10

ja rowniez jezdze na rolkach i rysuje ;D i chetnie bym poszla do kina na jakis fajny film, ale nie mam z kim

11

Zdecydowanie polecam Grę o Tron, niedawno zakończył się 7 sezon i nie mogę doczekać się kolejnego smile
Dominisa ja też lubię czasami zobaczyć coś bez lektora i napisów by odświeżyć sobie angielski. Jak poszukiwania pracy?
Dziewczyny jakie gatunki filmów seriali lubicie najbardziej?

12

Czesc!
Ja również chętnie poznam nowe osoby. Mam 22 lata i mieszkam w Zabrzu.
Uwielbiam oglądać filmy i seriale. Najbardziej te z gatunku fantasy, kryminału albo komedii, a najlepiej jak są one połączone (coś w stylu Supernatural albo Lucyfer). Oprócz tego lubię czytać książki i ostatnio zaczęłam praktykować jogę smile

13

Rawena napisał/a:

Zdecydowanie polecam Grę o Tron, niedawno zakończył się 7 sezon i nie mogę doczekać się kolejnego smile
Dominisa ja też lubię czasami zobaczyć coś bez lektora i napisów by odświeżyć sobie angielski. Jak poszukiwania pracy?
Dziewczyny jakie gatunki filmów seriali lubicie najbardziej?

Też polecam Grę o Tron, to chyba mój ulubiony serial oraz Californication smile Powiem Ci, że kiepsko idą poszukiwania bo nie ma w ogóle ofert dla mojego zawodu... ale jeszcze się nie poddaję!

Ja lubię różne gatunki, zależy od nastroju na co patrzę. Są to komedie, musicale, a czasem nawet bajki oglądam. Jednak najbardziej chyba lubię science fiction smile I jedno jest pewne, że nienawidzę horrorów! Potem mam koszmary w nocy jak jakiś zobaczę tongue

Jessxx, Paulaxp - szkoda, że na zewnątrz coraz zimniej się robi, deszczowo i niedługo skończy się sezon na rolki... Trzeba będzie się przerzucić na jakiś inny sport smile

14

Można iść na basen albo samemu coś ćwiczyć w domu.
Niestety jesień....  Ciągle pada.  Byle do wiosny wink

15

W końcu wypoczęłam bo bardzo ciężkim tygodniu w pracy. Wybiera się ktoś dziś na mecz na stadion śląski ?

16

Hej Dziewczyny! Jestem z okolic Gliwic i Zabrza (do obu miast mam blisko). Lubię spędzać czas na oglądaniu filmów, zwiedzaniu ciekawych miejsc, wupadach na jakies dobre jedzenie. Bardzo lubię tańczyć i bardzo chętnie wybrałabym się na jakąś imprezę, ale nie ma z kim sad Jeśli któraś jest zainteresowana, to zapraszam smile
Acha! Mam 26 lat.

17

Jestem z Gliwic jak ktos ma ochote to pisac Katia666kasia@gmail.com smile

18

Jestem z Gliwic jak ktos ma ochote to pisac Katia666kasia@gmail.com smile

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Samotne ślązaczki

Zobacz popularne tematy :