O co jej chodzi? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: O co jej chodzi?

Mam koleżankę, taka internetowa znajomość. Nigdy się nie widzieliśmy. Chodzi o to, ze ona strasznie zamula. Na przykład piszemy i piszemy, ja jej odpisuje po godzinie na jakąś wiadomość, bo nie miałem czasu, a ona po dwóch tygodniach. Mówi, że miała problemy z netem. No ale jak można mieć problem z netem i dodawać zdjęcia i być dostępną? Było już ta parę razy jak opisałem. Nie wiem o co jej chodzi. Nie zależy mi na niej, ale irytuje mnie jej zachowanie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: O co jej chodzi?

Sam nie wiem. Zmien pieluche?

3

namazu napisał/a:

Tobie? Nie opłaca się za 5 minut

4

Nie no ja juz kilkadziesiat lat temu skonczylem sikac w gacie. A Ty spinasz sie zeby ktos Ci napisal co innego niz to  zebys dorosl i wyspal sie przed szkola?

5

namazu napisał/a:

Nie no ja juz kilkadziesiat lat temu skonczylem sikac w gacie. A Ty spinasz sie zeby ktos Ci napisal co innego niz to  zebys dorosl i wyspal sie przed szkola?

Czyli już niedługo zaczniesz znowu robić w majty.

6 Ostatnio edytowany przez Kinga24 (2017-09-11 23:25:30)

namazu napisał/a:

papa77877 napisał/a:

Tobie? Nie opłaca się za 5 minut

namazu napisał/a:

Nie no ja juz kilkadziesiat lat temu skonczylem sikac w gacie

papa77877 napisał/a:

Czyli już niedługo zaczniesz znowu robić w majty.

Hahaha, płaczę ze śmiechu tongue
Namazu chyba trafił na godnego sobie przeciwnika tongue

Nie przerywajcie sobie panowie, chętnie poczytam dalej big_smile tongue

7

Kinia, nie mów takich rzeczy, Wojtek tym fekalnym wątkiem byłby oburzony tongue

8

Rosyjski Agent napisał/a:

Kinia, nie mów takich rzeczy, Wojtek tym fekalnym wątkiem byłby oburzony tongue

Widzę, że nick pasujący do sytuacji tongue czy tam konieczności tongue

9

papa77877 napisał/a:

...

Pewnie ma lagi

papa77877 napisał/a:

Mam koleżankę, taka internetowa znajomość. Nigdy się nie widzieliśmy. Chodzi o to, ze ona strasznie zamula. Na przykład piszemy i piszemy, ja jej odpisuje po godzinie na jakąś wiadomość, bo nie miałem czasu, a ona po dwóch tygodniach. Mówi, że miała problemy z netem. No ale jak można mieć problem z netem i dodawać zdjęcia i być dostępną? Było już ta parę razy jak opisałem. Nie wiem o co jej chodzi. Nie zależy mi na niej, ale irytuje mnie jej zachowanie.

Odpisuje po .... 2 tygodniach? Może nie jest po prostu zainteresowana? Wziąłeś to pod uwagę? Jeżeli 2 strony są sobą zainteresowane to piszą do siebie w miarę regularnie (podkreślam DWIE STRONY). W Twoim przypadku to wygląda na jednostronną relację. Ty chcesz kontaktu, ona nie.

11 Ostatnio edytowany przez nataliabukwas (2017-09-12 09:27:05)

Jak on pisze do niej tak jak tu wyzej w postach nie ma sie co dziwic, ze laska nie chce big_smile Potem tylko na odczepnego rzuca mu, ze nie miała neta zeby sie uspokoił biedak.
A tak serio. człowieku wez się ogarnij. Internetowa znajomosc, nigdy sie nie widzieliscie a ty juz jej wyrzuty robisz.

12

Kinga24 napisał/a:

Hahaha, płaczę ze śmiechu tongue
Namazu chyba trafił na godnego sobie przeciwnika tongue

Nie przerywajcie sobie panowie, chętnie poczytam dalej big_smile tongue

Ja teeeeeż, ja teeeeż smile Nie mogę się w biurze śmiać, więc zagryzam wargi smile

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024