Mam koleżankę, taka internetowa znajomość. Nigdy się nie widzieliśmy. Chodzi o to, ze ona strasznie zamula. Na przykład piszemy i piszemy, ja jej odpisuje po godzinie na jakąś wiadomość, bo nie miałem czasu, a ona po dwóch tygodniach. Mówi, że miała problemy z netem. No ale jak można mieć problem z netem i dodawać zdjęcia i być dostępną? Było już ta parę razy jak opisałem. Nie wiem o co jej chodzi. Nie zależy mi na niej, ale irytuje mnie jej zachowanie.
Sam nie wiem. Zmien pieluche?
Tobie? Nie opłaca się za 5 minut
Nie no ja juz kilkadziesiat lat temu skonczylem sikac w gacie. A Ty spinasz sie zeby ktos Ci napisal co innego niz to zebys dorosl i wyspal sie przed szkola?
Nie no ja juz kilkadziesiat lat temu skonczylem sikac w gacie. A Ty spinasz sie zeby ktos Ci napisal co innego niz to zebys dorosl i wyspal sie przed szkola?
Czyli już niedługo zaczniesz znowu robić w majty.
6 2017-09-11 23:25:05 Ostatnio edytowany przez Kinga24 (2017-09-11 23:25:30)
Tobie? Nie opłaca się za 5 minut
Nie no ja juz kilkadziesiat lat temu skonczylem sikac w gacie
Czyli już niedługo zaczniesz znowu robić w majty.
Hahaha, płaczę ze śmiechu
Namazu chyba trafił na godnego sobie przeciwnika ![]()
Nie przerywajcie sobie panowie, chętnie poczytam dalej
![]()
Kinia, nie mów takich rzeczy, Wojtek tym fekalnym wątkiem byłby oburzony ![]()
Kinia, nie mów takich rzeczy, Wojtek tym fekalnym wątkiem byłby oburzony
Widzę, że nick pasujący do sytuacji
czy tam konieczności ![]()
...
Pewnie ma lagi
Mam koleżankę, taka internetowa znajomość. Nigdy się nie widzieliśmy. Chodzi o to, ze ona strasznie zamula. Na przykład piszemy i piszemy, ja jej odpisuje po godzinie na jakąś wiadomość, bo nie miałem czasu, a ona po dwóch tygodniach. Mówi, że miała problemy z netem. No ale jak można mieć problem z netem i dodawać zdjęcia i być dostępną? Było już ta parę razy jak opisałem. Nie wiem o co jej chodzi. Nie zależy mi na niej, ale irytuje mnie jej zachowanie.
Odpisuje po .... 2 tygodniach? Może nie jest po prostu zainteresowana? Wziąłeś to pod uwagę? Jeżeli 2 strony są sobą zainteresowane to piszą do siebie w miarę regularnie (podkreślam DWIE STRONY). W Twoim przypadku to wygląda na jednostronną relację. Ty chcesz kontaktu, ona nie.
11 2017-09-12 09:26:12 Ostatnio edytowany przez nataliabukwas (2017-09-12 09:27:05)
Jak on pisze do niej tak jak tu wyzej w postach nie ma sie co dziwic, ze laska nie chce
Potem tylko na odczepnego rzuca mu, ze nie miała neta zeby sie uspokoił biedak.
A tak serio. człowieku wez się ogarnij. Internetowa znajomosc, nigdy sie nie widzieliscie a ty juz jej wyrzuty robisz.
Hahaha, płaczę ze śmiechu
![]()
Namazu chyba trafił na godnego sobie przeciwnikaNie przerywajcie sobie panowie, chętnie poczytam dalej
![]()
Ja teeeeeż, ja teeeeż
Nie mogę się w biurze śmiać, więc zagryzam wargi ![]()