Mam koleżankę, taka internetowa znajomość. Nigdy się nie widzieliśmy. Chodzi o to, ze ona strasznie zamula. Na przykład piszemy i piszemy, ja jej odpisuje po godzinie na jakąś wiadomość, bo nie miałem czasu, a ona po dwóch tygodniach. Mówi, że miała problemy z netem. No ale jak można mieć problem z netem i dodawać zdjęcia i być dostępną? Było już ta parę razy jak opisałem. Nie wiem o co jej chodzi. Nie zależy mi na niej, ale irytuje mnie jej zachowanie.
Sam nie wiem. Zmien pieluche?
Tobie? Nie opłaca się za 5 minut
Nie no ja juz kilkadziesiat lat temu skonczylem sikac w gacie. A Ty spinasz sie zeby ktos Ci napisal co innego niz to zebys dorosl i wyspal sie przed szkola?
Nie no ja juz kilkadziesiat lat temu skonczylem sikac w gacie. A Ty spinasz sie zeby ktos Ci napisal co innego niz to zebys dorosl i wyspal sie przed szkola?
Czyli już niedługo zaczniesz znowu robić w majty.
6 2017-09-11 23:25:05 Ostatnio edytowany przez Kinga24 (2017-09-11 23:25:30)
Tobie? Nie opłaca się za 5 minut
Nie no ja juz kilkadziesiat lat temu skonczylem sikac w gacie
Czyli już niedługo zaczniesz znowu robić w majty.
Hahaha, płaczę ze śmiechu
Namazu chyba trafił na godnego sobie przeciwnika
Nie przerywajcie sobie panowie, chętnie poczytam dalej
Kinia, nie mów takich rzeczy, Wojtek tym fekalnym wątkiem byłby oburzony
Kinia, nie mów takich rzeczy, Wojtek tym fekalnym wątkiem byłby oburzony
Widzę, że nick pasujący do sytuacji czy tam konieczności
...
Pewnie ma lagi
Mam koleżankę, taka internetowa znajomość. Nigdy się nie widzieliśmy. Chodzi o to, ze ona strasznie zamula. Na przykład piszemy i piszemy, ja jej odpisuje po godzinie na jakąś wiadomość, bo nie miałem czasu, a ona po dwóch tygodniach. Mówi, że miała problemy z netem. No ale jak można mieć problem z netem i dodawać zdjęcia i być dostępną? Było już ta parę razy jak opisałem. Nie wiem o co jej chodzi. Nie zależy mi na niej, ale irytuje mnie jej zachowanie.
Odpisuje po .... 2 tygodniach? Może nie jest po prostu zainteresowana? Wziąłeś to pod uwagę? Jeżeli 2 strony są sobą zainteresowane to piszą do siebie w miarę regularnie (podkreślam DWIE STRONY). W Twoim przypadku to wygląda na jednostronną relację. Ty chcesz kontaktu, ona nie.
11 2017-09-12 09:26:12 Ostatnio edytowany przez nataliabukwas (2017-09-12 09:27:05)
Jak on pisze do niej tak jak tu wyzej w postach nie ma sie co dziwic, ze laska nie chce Potem tylko na odczepnego rzuca mu, ze nie miała neta zeby sie uspokoił biedak.
A tak serio. człowieku wez się ogarnij. Internetowa znajomosc, nigdy sie nie widzieliscie a ty juz jej wyrzuty robisz.
Hahaha, płaczę ze śmiechu
![]()
Namazu chyba trafił na godnego sobie przeciwnikaNie przerywajcie sobie panowie, chętnie poczytam dalej
![]()
Ja teeeeeż, ja teeeeż Nie mogę się w biurze śmiać, więc zagryzam wargi