Witam ;)Nazywam się Justyna i mam 25 lat.Czuje się bardzo samotna ,nie mam żadnych przyjaciół i w sumie nigdy nie miałam.Postanowiłam dopomóc troszę szczęsciu i spróbować tutaj znależć jakąś szczerą,sympatyczną,wrażliwą osobe,która podobnie jak ja szuka przyjaciół.Miejsce zamieszkania nie gra dla mnie roli.Chętnie chciałabym
również tą relacje rozwinąc na polu realnym a nie tylko wirtulanym.Pozdrawiam
HEJ JUSTYNKA, napisz do mnie ![]()
Witam ;)Nazywam się Justyna i mam 25 lat.Czuje się bardzo samotna ,nie mam żadnych przyjaciół i w sumie nigdy nie miałam.Postanowiłam dopomóc troszę szczęsciu i spróbować tutaj znależć jakąś szczerą,sympatyczną,wrażliwą osobe,która podobnie jak ja szuka przyjaciół.Miejsce zamieszkania nie gra dla mnie roli.Chętnie chciałabym
również tą relacje rozwinąc na polu realnym a nie tylko wirtulanym.Pozdrawiam
Cześć, jeśli masz ochotę możemy popisać i się poznać ![]()
Też chętnie po pisze.
Również jestem chętna, sama czasami czuję się trochę samotna
Hej ![]()
Odezwij się ![]()
Cześć
jeżeli aktualne to z chęcią popiszę
pozdrawiam
Przeglądając to forum zauważyłam, że dużo osób szuka bratniej duszy, koleżanki czy przyjaciółki. Zastanawiam się jednak ile z tych osób szuka naprawdę? i druga sprawa: jakie są oczekiwania? Bo zwykle bywa tak, że pomimo iż chce się kogoś poznać, za chwilę nie ma się o czym rozmawiać ![]()
Przeglądając to forum zauważyłam, że dużo osób szuka bratniej duszy, koleżanki czy przyjaciółki. Zastanawiam się jednak ile z tych osób szuka naprawdę? i druga sprawa: jakie są oczekiwania? Bo zwykle bywa tak, że pomimo iż chce się kogoś poznać, za chwilę nie ma się o czym rozmawiać
Sama mogę powiedzieć z własnego doświadczenia, że zazwyczaj nie ma się oczekiwań. Potrzeba drugiej osoby, po prostu. By móc porozmawiać, wyżalić się, czy jeśli jest taka możliwość spotkać i popłakać w ramię drugiej osoby. Jasne, ze może się zdarzyć tak że nie będzie o czym rozmawiać, ale tylko wtedy gdy ciężko będzie przełamać swoją nieśmiałość. Jednakże nie ma co zakładać czegokolwiek z góry, po prostu spróbować ![]()
Bo przecież może się udać znaleźć tą drugą osobę ![]()
Ems33, chciałabym poznać taką osobę. Należę jednak do pesymistów, więc wydaje mi się, że nie będzie łatwo.
cześć, chetnię poznam , zaprzyjaźnię się, mam 39 lat, samotny, lubię pisać, proszę o kontakt ... daj znać...