Prezenty dla przyjaciółek - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Prezenty dla przyjaciółek

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Prezenty dla przyjaciółek

Hej!
Za miesiąc wyjeżdżam na studia, na drugi koniec Polski, zostanę tam już na stałe. Będę wracać do domu raczej rzadko ze względu na słaby dojazd (9h jazdy gdyby przesiadki idealnie pasowały, jednak zazwyczaj między dojazdem pociągiem a busem są 3h różnicy i muszę czekać).
Jeszcze rzadziej będę widywać się z dwiema moimi przyjaciółkami. Znamy się od przedszkola, czyli już ok. 15 lat, są dla mnie jak siostry, tym bardziej że ostatnie 4 lata razem wynajmowałyśmy mieszkanie.
Chcę dać im jakiś prezent, żeby mogły mnie wspominać... I tu pojawia się mój problem tongue
Nie chcę żeby to było coś banalnego jak ramka ze zdjęciem czy pluszowy miś... Tylko coś oryginalnego i naprawdę fajnego! big_smile
Myślałam o jakimś filmie - 15 lat naszego życia, ale musiałabym zrobić dwa filmy (one ze sobą na początku długo się nie znały), a nie wiem czy w ogóle sprostam jednemu... Może jakiś prosty portal internetowy, umiem trochę programować - stronka na hasło, żeby mogły same dodawać nowe zdjęcia lub posty. Ale na to też muszę więcej czasu sad
Może macie jakiś super pomysł?
<3

Zobacz podobne tematy :
Odp: Prezenty dla przyjaciółek

A nie mozesz zamiast filmu, ktory zajmuje wiecej czasu, zrobic im jakiejs skladaniki przebojow, ktorych razem sluchalyscie?

3

Odp: Prezenty dla przyjaciółek

Ja kiedyś zrobiłam taką prezentację dla swojego chłopaka w windows media player, to bardzo prosty w obsłudze program, a możesz za jego pomocą stworzyć prezentację z podkładem muzycznym, da się nawet dodawać filmiki. Coś takiego to świetna pamiątka, a ja sama miałam dużo frajdy z jej  przygotowywaniem.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Prezenty dla przyjaciółek

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024