Ostatnio spotkałem śliczną dziewczynę była jak perła wśród kamieni, od razu mi się spodobała więc podszedłem do Niej i umówiliśmy się na randkę, tylko że bez konkretnego terminu - mieliśmy się zgadać. Gdy po paru dniach do niej napisałem, to odpisała że ją tak tą propozycją zaskoczyłem iż zapomniała iż się z kimś już spotyka!
Czego nie rozumiesz? Splawila cie.
Jak ją spotkam ponownie, to lepiej odwrócić głowę i pójść dalej czy podejść i dać jej do zrozumienia że nie ma do czynienia z kretynem?
Heheh...nie zrobiłeś zdjęcia swojej miny przypadkiem? Szkoda.
Ile macie lat 15? Zapomniałam, że się już z kimś spotykam. No nie mogę. Może sobie w tym czasie kiedy czekałeś był ktoś bardziej konsekwentny i ją zbałamucił?
Ale to pewnie młoda siksa, więc jak już się "nachodzi" z tym chłopakiem i da Ci zielone światło to się z nią prześpij i tyle. dalsze plany to raczej sobie daruj.
Jak ją spotkam ponownie, to lepiej odwrócić głowę i pójść dalej czy podejść i dać jej do zrozumienia że nie ma do czynienia z kretynem?
Jakbyś tak właśnie zrobił to na pewno by Ciebie wzięła za kretyna... To, że dostałeś kosza nic nie znaczy ![]()
Wydawała się na dojrzałą i doświadczoną przez życie, ale masz racje umysł to ma piętnastolatki choć przy wieku to można postawić mnożnik.
Lepiej przywitać się grzecznie i pójść w swoją stronę.
K0CUREK napisał/a:Jak ją spotkam ponownie, to lepiej odwrócić głowę i pójść dalej czy podejść i dać jej do zrozumienia że nie ma do czynienia z kretynem?
Jakbyś tak właśnie zrobił to na pewno by Ciebie wzięła za kretyna... To, że dostałeś kosza nic nie znaczy
Jak bym zrobił???
a) to lepiej odwrócić głowę i pójść dalej
b) podejść i dać jej do zrozumienia że nie ma do czynienia z kretynem?
c) inna
Wydawała się na dojrzałą i doświadczoną przez życie, ale masz racje umysł to ma piętnastolatki choć przy wieku to można postawić mnożnik.
Czyli pod tym wzgledem pasowalibyscie do siebie...
Lepiej przywitać się grzecznie i pójść w swoją stronę.
Dzięki. Tak właśnie miałem zrobić :-)
K0CUREK napisał/a:Wydawała się na dojrzałą i doświadczoną przez życie, ale masz racje umysł to ma piętnastolatki choć przy wieku to można postawić mnożnik.
Czyli pod tym wzgledem pasowalibyscie do siebie...
Chyba pod względem wieku fizycznego to tak....
Markuss88 napisał/a:K0CUREK napisał/a:Jak ją spotkam ponownie, to lepiej odwrócić głowę i pójść dalej czy podejść i dać jej do zrozumienia że nie ma do czynienia z kretynem?
Jakbyś tak właśnie zrobił to na pewno by Ciebie wzięła za kretyna... To, że dostałeś kosza nic nie znaczy
Jak bym zrobił???
a) to lepiej odwrócić głowę i pójść dalej
b) podejść i dać jej do zrozumienia że nie ma do czynienia z kretynem?
c) inna
aaa czyli dzięki temu, że do niej podejdziesz ujrzy, że nie jesteś kretynem...? Chłopie, weź na klatę stan obecny, czyli to że Panna nie chce się z Tobą spotkać i uszanuj to. Zawsze zachowuj się z klasą, nic nie udowadniaj, wystarczy się przywitać i iść dalej. Głowa do góry nie pierwszy i nie ostatni raz.
Ostatnio spotkałem śliczną dziewczynę była jak perła wśród kamieni, od razu mi się spodobała więc podszedłem do Niej i umówiliśmy się na randkę, tylko że bez konkretnego terminu - mieliśmy się zgadać. Gdy po paru dniach do niej napisałem, to odpisała że ją tak tą propozycją zaskoczyłem iż zapomniała iż się z kimś już spotyka!
Perły przynoszą pecha, szukaj diamentu ![]()
Po za tym po co Ci dziewczyna ze wczesną amnezją!
Przywitaj się i idź dalej. Ta, po czasie i tak zapomni kim jesteś.
Jak ją spotkasz, to powiedz "Cześć! Przykro mi, że nie możemy się spotkać, ale rozumiem Cię. Życzę powodzenia i gdyby się coś zmieniło, to daj znak..."
Potem juz możesz ja traktować całkiem neutralnie, jak koleżankę.
Ostatnio spotkałem śliczną dziewczynę była jak perła wśród kamieni, od razu mi się spodobała więc podszedłem do Niej i umówiliśmy się na randkę (...)
Wydawała się na dojrzałą i doświadczoną przez życie (...)
To jedno spotkanie i wymiana kilku zdać pozwoliły Ci ocenić, że jest dojrzała i doświadczona przez życie? Gratuluję daru
.
Swoją drogą w drugiej części tego samego zdania oceniasz jej umysł na poziomie piętnastolatki, a równoczesnie sam zakładasz temat pytając o tak banalnie prostą kwestię
.
Ja jej wierzę, że jeśli wyskoczyłeś z takimi poetyckimi porównaniami naprawdę mogło ją oszołomić, bo nie nawykła ![]()
Całkiem niedawno facet w rozmowie telefonicznej poleciał mi Petrarką na temat moich zalet i wyjątkowosci- i powinnam go wysmiać po pierwszych dwóch zdaniach a co? Oniemiałam i słuchałam ze 20 minut- a mam 15 X 3 lat ...
Tak że mogła nie myśleć trzeźwo wybacz i przywitaj się normalnie ![]()
17 2017-08-31 18:48:14 Ostatnio edytowany przez K0CUREK (2017-08-31 18:50:31)
K0CUREK napisał/a:Ostatnio spotkałem śliczną dziewczynę była jak perła wśród kamieni, od razu mi się spodobała więc podszedłem do Niej i umówiliśmy się na randkę (...)
K0CUREK napisał/a:Wydawała się na dojrzałą i doświadczoną przez życie (...)
To jedno spotkanie i wymiana kilku zdać pozwoliły Ci ocenić, że jest dojrzała i doświadczona przez życie? Gratuluję daru
.
Swoją drogą w drugiej części tego samego zdania oceniasz jej umysł na poziomie piętnastolatki, a równoczesnie sam zakładasz temat pytając o tak banalnie prostą kwestię.
Masz racje nie znam jej i nie powinienem był jej oceniać, swój wniosek oparłem o facebook-a. Czasami można się dowiedzieć troszeczkę oglądając zdjęcia i analizując metadane...
Ja jej wierzę, że jeśli wyskoczyłeś z takimi poetyckimi porównaniami naprawdę mogło ją oszołomić, bo nie nawykła
Całkiem niedawno facet w rozmowie telefonicznej poleciał mi Petrarką na temat moich zalet i wyjątkowosci- i powinnam go wysmiać po pierwszych dwóch zdaniach a co? Oniemiałam i słuchałam ze 20 minut- a mam 15 X 3 lat ...
Tak że mogła nie myśleć trzeźwo wybacz i przywitaj się normalnie
Jeżeli tak by było to byłby najpiękniejszy komplement jaki dostałem od dziewczyny :-)