Zajście w ciążę - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Zajście w ciążę

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Zajście w ciążę

Hejo, mam takie pytanko bo jestem mamą 19 miesięcznego synka z partnerem staramy się o rodzeństwo dla naszego skarba , ale problem jest taki, że staramy się od maja i nadal nic z tego nie wiem co się dzieje bo gdy staraliśmy się o pierwsze to w ciągu dwóch MSC zaszłam w ciążę a tu tak długo i nic. Czy mam się czego obawiać, że już nie bd mogła mieć dzieci ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zajście w ciążę

minęły 4 miesiące.. bez przesady.. ponoć rok to norma a do 2 lat nie ma się co martwić.. oczywiście możesz iść do swojego ginekologa porozmawiać, ale wiesz im bardziej się nakręcasz i myślisz o ciąży, tym trudniej w nią zajść. Cieszcie się seksem, bliskością, wyjdźcie gdzieś sami, zorganizujcie jakiś romantyczny wieczór i wyluzujcie.

A tak na marginesie zawsze szokuje mnie, że ktoś kto ma 1,5 roczne dziecko chce być znowu w ciąży yikes

3 Ostatnio edytowany przez Iceni (2017-08-14 21:29:02)

chomik9911 napisał/a:

A tak na marginesie zawsze szokuje mnie, że ktoś kto ma 1,5 roczne dziecko chce być znowu w ciąży yikes

Czemu? Jesli ktos przechodził ciążę i poród bez kłopotu to to jest bardzo praktyczne rozwiazanie smile

Autorko, a karmisz moze nadal piersią?

Autorko, a karmisz może nadal piersią?

Niemałego już nie karmię ponad rok

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Zajście w ciążę

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024