Głośno uprawiają seks - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Głośno uprawiają seks

Sąsiedzi nade mną od kilku dniu namiętnie uprawiają seks. Niby kochanie to zdrowie, lecz w moim odczuciu jest to dla mnie szkodliwe.

Od 4 dni z rzędu budzi mnie szybkie dudnienie łóżka/materacu nade mną.

Zasypiam o 22 i sen zostaje przerwany o 2 w nocy.

Kupiłem zatyczki do uszu, ale i tak słyszę szybkie uderzenia.

Śpię od jakiegoś czasu po 3 godziny dziennie, bo jak już zostanę obudzony o 2 to nie mogę zasnąć - dudnienie łóżka, a kiedy przestaną to jestem wybity ze snu.

Kolejnego wieczora padam jak zabity, zmęczony. Ale i tak po 2 w nocy dudnienie mnie budzi.

Oprócz tego przesuwają stołki - nóżki nie podklejone filcem, ciągle im coś na podłogę spada, coś przesuwają

Co mogę zrobić w zaistniałej sytuacji?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez chomik9911 (2017-08-14 15:08:09)

Odp: Głośno uprawiają seks

Cóż musisz się udać do sąsiadów i poprosić o to , by w nocy zachowywali się ciszej, bo Ty zwyczajnie przez nich nie śpisz. Nie musisz od razu mówić, że ich seks Ci przeszkadza big_smile zwróć im uwagę na przesuwanie mebli, stukanie.. pewnie nie są kompletnie świadomi głośnego zachowania,a myślę że zrobi im się na tyle głupio, że bez problemu będą ostrożniejsi smile

3

Trzeba zwrócić uwagę, raczej humorystycznie niż pretensjonalnie. Może coś pomoże wink .

Podobno dobry seks to taki, po ktorym nawet sasiedzi wychodza zapalic....

Moze zacytuj i podziekuj za inspiracje?;-)

5

Warto porozmawiać z sąsiadami, ale na spokojnie, bez pretensji czy awantur. Bo może nawet im przez myśl nie przeszło, że to wszystko słychać do sąsiadów.
Wydaje mi się też, że to częściowo wina budownictwa, które ma taką a nie inną akustykę. Bo np. u mnie w bloku takich rzeczy jak szuranie stołkiem to nawet w środku nocy nie słychać. Choć wiem, ze są i takie budynki, że nawet wody w wc nie można nocą spuścić, żeby sąsiadów z łóżek nie pozrywać wink
Ewentualnie wypróbuj inne zatyczki do uszu. Dobre są takie z plastelinki. Można też spróbować przestawić łóżko w inny kąt pokoju, o ile to u Ciebie możliwe, być może jesteś akurat głową przy tej ścianie, gdzie to łóżko uderza i temu tak dobrze to słyszysz, a gdybyś przeniósł się pod przeciwległą ścianę, to może by było trochę lepiej? I wtedy zatyczki by dały radę.

Dobra, wszystko fajnie, ale czy wg Was/Ciebie sąsiedzi mają zaprzestać uprawiania sexu we własnym mieszkaniu? Przecież to idiotyzm. Mają się kneblować, czy kochać na pierzynach, które będą amortyzowały ich ruchy? Nie jest niczyją winą ( no, oprócz architekta i wykonawcy), że akustyka jest taka a nie inna. Może trzeba pomyśleć o zamianie pokoi i zrób swoją sypialnię po przeciwnej stronie mieszkania.
Nie mamy prawa mówić nikomu, kiedy i jak ma się kochać we własnym domu...

7

haha może powinni zakupić właśnie jakieś osłonki na nogi od łózka czy coś takiego. Moja kumpela miala kiedyś taki problem i razem z jeszcze jednymi sąsiadami napisali do nich anonimowy  list i na jakiś czas była cisza.

8

Koczek napisał/a:

Warto porozmawiać z sąsiadami, ale na spokojnie, bez pretensji czy awantur. Bo może nawet im przez myśl nie przeszło, że to wszystko słychać do sąsiadów.
Wydaje mi się też, że to częściowo wina budownictwa, które ma taką a nie inną akustykę.

słyszałam o takich przypadkach wśród znajomych, najpierw wkładali kartki w drzwi i do skrzynki, gdy nie poskutkowało dźwięki zostały nagrane, wezwana policja i przyjęli mandat 100zł, bo było to po 22:00

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024