Macie racje, nie potrzebuje waszych opinii. To jednak trzeba poczuć, a nie przeczytać, dobranoc.
1 2017-08-08 22:35:00 Ostatnio edytowany przez Niezlomny (2017-08-08 23:43:09)
Chętnie napisał bym Ci co myślę, ale nie chce mi się, nie mam dziś sił na szyderę.
Zresztą nie wiem co Ci można odpisać, skoro już określiłeś swoją strategie i dalsze poczynania
Moja decyzja jest niezmienna - nie zamierzam odpuścić (...) Ja przysiągłem jej, że nie odpuszczę ot tak. Chcę, by widziała nas razem w przyszłości, jako szczęśliwą parę, bez rutyny i we własnym gniazdku, ...Nie poddam się...
Za to niezmiernie mnie zaciekawiłeś, a wlepię cytat
Nie poddam się, czytałem kilkaset wątków o parach, które nie miały tego "czegoś", co my mamy, wszystko wskazuje na to, że prędzej czy później wrócimy sobie, bo nie ma między nami zgrzytów.
Może to jakieś opowiadania były?
No nie ważne, poklepuję Cię po plecach, podpal pannę, niech się zajarzy ognistym uczuciem, jak będzie słabo się palić, to dorzuć jakąś sztachetę do ognia polej benzynką, walcz, bądź nie złomny.
Twoja strasznie straszna historia jest zupełnie inna od całej reszty bardzo podobnych, w końcu Wy macie to coś.
Powodzenia
Pozdrawiam
nie jestem stalkerem [...]
Dlatego w tej chwili nie chcę urywać kontaktu, a go wzmacniać.
Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi, spokojnej nocy życzę.
Moja decyzja jest niezmienna - nie zamierzam odpuścić.
No nie ważne, poklepuję Cię po plecach, podpal pannę, niech się zajarzy ognistym uczuciem, jak będzie słabo się palić, to dorzuć jakąś sztachetę do ognia polej benzynką, walcz, bądź nie złomny.
Twoja strasznie straszna historia jest zupełnie inna od całej reszty bardzo podobnych, w końcu Wy macie to coś.
Zabpth, mój ulubiony forumowicz, jak zwykle w formie
W związku z usunięciem pierwszego posta, wątek nadaje się tylko do zamknięcia, co niniejszym czynię.
Niezlomny, za naruszenie 16 punktu Regulaminu Forum otrzymujesz ostrzeżenie. Uprzedzam, że dalsze niedostosowanie się do obowiązujących na Netkobietach zasad, może zakończyć się blokadą konta.
Z pozdrowieniami, Olinka