chłopak po rozstaniu z dziewczyną - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » chłopak po rozstaniu z dziewczyną

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: chłopak po rozstaniu z dziewczyną

koleżanka wysłała mi zdjecie chłopaka i wysłała mu moje zdjecie i ja napisałam do niego , spodobał mi sie , mamy duzo tematów , mam poprawke z matematyki w sierpniu i on zaproponował mi korepetycje , sam z siebie , koleżanka mówiła mi ze był z ta dziewczyna 5 lat , piszemy ze soba jakos od połowy lipca , spotkalismy sie 3 razy , a tak to on pisze do mnie , przyjezdza po mnie , komplementuje , ze jestem słodka , odpowiadał mi o tej dziewczynie ,że zostawiła go po tylu latach bo było jej dobrze z nim , mówi ze duzo rozumie ze nie chce juz byc wykorzystywany i ze ja go przez kilka dni doceniłam bardziej niz ona przez 5 lat, i ze jestem przebojowa i  wogole , i mamy tak ze jesli ja zrobie dobrze jakies zadanie z matematyki to wymyslam sobie nagrode , i on zaczał mnie przytulac , myziac po włosach , byłam w niego wtulona a on we mnie , i ostatnio poszlismy do parku , rozumiem ze nie mozna stworzyc zwiazku po taki krótkim czasie i ja tego nie chciałam go pozna , sama jestem po rocznym zwiazku z chłopakiem i go rozumie co przezywa , bo ja dopiero teraz doszłam do siebie od lutego , i tak samo on zerwał ze mną z tego powodu ,że dla niego to było zauroczenie , a ja tak samo robiłam dla niego wszystko , kochałam go . Ostatnio nowo poznany chłopak kiedy siedzielismy na ławce w parku , spytał mnie jaka nagrode sobie ostatnio wymysliłam a ja mówie " buziaka" ale mi chodziło o normalnego buziaka w policzek o nic wiecej  a on zaczał mnie całowac namietnie a potem niósł mnie po całym parku na rekach , a gdy wrociłam do domu  napisałam mu  sms ,że przepraszam ze nie powinnam , a on ze to jego wina ,że nie umiał sie pohamowac bo ładnie pachniałam i wyglądałam , i nie mogł inaczej postapic jak byłam w niego wtulona , poczułam sie dziwnie , bo kilka dni temu mówił ze chce mnie przedstawic swojemu przyjacielowi , to aż sie zdziwiłam , ze moze jednak ja tez mu sie podobam i cos z tego wyjdzie , na drugi dzien pojechałam do niego do domu po tej sytuacji na korki z matematyki , gdzie wieczorem pisalismy sms i pisał ,że " nie pocałowałbym dziewczyny który by mi sie nie podobała "  i ze mnie bardzo lubi ale był z ta dziewczyna tyle lat i nie pozbierał sie jeszcze ,że sa wspomnienia , ze ona bardzo go skrzywdziła , i ze nie jest gotowy na zwiazek ze nie mysli o tym , ze chce czasu , zebym to uszanowała ,to zapytałam go czy mam przestac z nim pisac ? a on " pisac mozemy ale na razie jestes moja kolezanka i ze upłynelo zbyt mało czasu na cos wiecej , zabolało mnie to mega , bo myślalałam ze jednak chce cos wiecej ze mną , i mówi ze mamy wyluzowac i zobaczyc jak to bedzie zapytałam go dlaczego mnie pocalował " a on ze  nie wie tego " i ze nie chce mnie ranic , z jego wypowiedzi , wynikało ze nie chce ze mna zrywac kontaktu , bo mu napisałam ze moze lepiej jak sie nie bedziemy razem uczyc a on " zrobisz jak uwazasz" i ze bardzo mnie lubi tylko chce czasu ,  a wiem ze to nie jest zaden typ babiarza , ze dotrzymuje słowa , dlatego cieżko mi to zakonczyc , bo wiem ze on nie chce do niej wrocic , i zerwali bardzo nie dawno i moze naprawde musi minac czas a ja chce sie dalej z nim kolegowac chociaz wiem ze bedzie ciezko , bo to naprawde fajny chłopak , i szkoda mi go stracic  i zastanawiam sie czy czekac za nim i patrzec jak sie rozwija sytuacja z jednej strony on wszystko proponował i spotkanie i korki , i pocałunek on pierwszy , gdyby nie chciał mógłby powiedziec ze nie i koniec a nie zrobił tego , ustaliłam z nim ze chce zapmniec o tym co sie wydarzyło i dalej go poznawac , , zgodził sie , tylko czy jest sens czekac nie wiadomo ile , bo jednak 5 lat to duzo , i ja nie chce byc zapomnieniem po niej

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: chłopak po rozstaniu z dziewczyną

Ile Ty masz lat?

3

Odp: chłopak po rozstaniu z dziewczyną

korki pzrydałyby się też z polskiego, nie tylko z matmy tongue

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » chłopak po rozstaniu z dziewczyną

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024