Jak to jest - mogę być tylko jedną z opcji? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak to jest - mogę być tylko jedną z opcji?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Jak to jest - mogę być tylko jedną z opcji?

Co sądzić o chłopaku,któremu niby się podobasz , ale rzadko pisze, raz na kilka dni, zbiera się na spotkanie , ale jakoś wiecznie brak Mu czasu na to?

Wg mnie jest się jedną z opcji ? wierzycie że może być inaczej>
czy to możliwe, że chłopak któremu zależy rzadko się odzywa ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak to jest - mogę być tylko jedną z opcji?

Chodzi Ci o tego samego chłopaka, z którym jesteś 2 lata?

3

lacrimosa napisał/a:

Chodzi Ci o tego samego chłopaka, z którym jesteś 2 lata?

I dlatego "jeden związek = jeden temat".

Chyba, że to kochanek, to można podyskutować wink

4

To chłopak którego poznałam dawno temu i mam poczucie,  że może Go niepotrzebnie skreśliłam

5

zlotarybka023 napisał/a:

To chłopak którego poznałam dawno temu i mam poczucie,  że może Go niepotrzebnie skreśliłam

A jakie to ma znaczenie, skoro teraz jesteś z kimś innym? Czyżbyś chciała przeskoczyć na inną gałąź?

6

zlotarybka023 napisał/a:

Kiedyś sama go skreśliłaś, a dziś martwi Cię, że jesteś jedną z opcji? Naprawdę jesteś tym zdziwona? A może właśnie dlatego, że nie czujesz, że pomimo odrzucenia wciąż o Ciebie zabiega, to nagle stał się interesujący?

7

Kobiety... Kto Was zrozumie???? :-)

Zdecyduj czy chcesz byc z obecnym facetem czy z tym skreślonym ( kiedyś). Jak z tym skreślonym to weź sprawy w swoje ręce i zainicjuj jakieś spotkanie czy coś.

A ten skreślony dalej jest sam czy ma juz kogoś? Bo jak jest sam to masz duze szanse.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak to jest - mogę być tylko jedną z opcji?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024