Cześć
Drogie panie liczę na pomoc z waszej strony. Otóż 4 miesiące temu rozstalismy się z dziewczyną( ona 22 lata) i to ona stwierdziła ze coś w niej wygasło byliśmy ze sobą jakieś 6 miesięcy. Po rozstaniu całkowicie zerwalem z nią kontakt , ona go szukała ale starałem się nie odpowiadać. Ostatnio spotkaliśmy się u wspólnych znajomych ona zaczęła się przytulać do mnie i się całowaliśamy(tylko nie wiedziałem ze w tym momenci już była w związku z innym), mówi że mnie nie kocha i jest szczęśliwa z innym ale nie rozumiem co to wszystko miało znaczyć podczas tej imprezy ?
Trudno tu cokolwiek zrozumieć. Lepiej trzymać się z daleka. Zawsze to Ty możesz być tym jej chłopakiem, a ona będzie się całować z kimś innym.
Cześć
Drogie panie liczę na pomoc z waszej strony. Otóż 4 miesiące temu rozstalismy się z dziewczyną( ona 22 lata) i to ona stwierdziła ze coś w niej wygasło byliśmy ze sobą jakieś 6 miesięcy. Po rozstaniu całkowicie zerwalem z nią kontakt , ona go szukała ale starałem się nie odpowiadać. Ostatnio spotkaliśmy się u wspólnych znajomych ona zaczęła się przytulać do mnie i się całowaliśamy(tylko nie wiedziałem ze w tym momenci już była w związku z innym), mówi że mnie nie kocha i jest szczęśliwa z innym ale nie rozumiem co to wszystko miało znaczyć podczas tej imprezy ?
To proste. Ustawiła Ciebie w pozycji rezerwowego. Jesteś dla niej opcją, jakby z tamtym nie wyszło, to wróci z tekstem, że jednak tylko Ty, ze się pogubiła... Jak Ci Pasi, to tkwij w tym, a jak nie, to urwij całkowicie kontakt.
I tak też zrobiłem napisałem że chore jest to co robi i dalszy kontrakt nie ma sensu. Jeszcze ciągle prosi żebym zmienił zdanie i utrzymywał z nią kontakt ale to olewam. Najlepsze jest to, że tym co robiła na imprezie twierdzi ,że chciała mnie przeprosić za to że mnie zostawiła ale teraz tego bardzo żałuję