Czy byłam nie w porządku? Jestem oskarżana o zdradę - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy byłam nie w porządku? Jestem oskarżana o zdradę

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

1 Ostatnio edytowany przez milkana (2017-07-06 11:55:37)

Temat: Czy byłam nie w porządku? Jestem oskarżana o zdradę

Cześć Wszystkim. Mam na imię Marzena i mam wielki problem. Od połowy roku spotykam się z pewnym facetem. Na początku był zauroczony mną, domem, moja rodzina. Im dłużej jesteśmy razem tym on coraz mniej się zaczął angażować. Raz w przypływie emocji jestem jego dziewczyną, na drugi dzień już koleżanką.  Szliśmy razem za rękę po mieście. On widzi dziewczynę w lodziarni i mówi "jak będziemy wracać z koleżanką to coś kupimy". Potem tłumaczy mi się ze się przejęzyczył bo nigdy nie miał dziewczyny i to dla niego nowość. Facet ma 25 lat. Jak coś opowiada o przyszłości to nigdy nie uwzględnial mnie w swoich planach. Wszystko nagle stało się ważniejsze ode mnie. Próbowałam mu tłumaczyć ze to i to mnie boli, że ja się angażuje coraz bardziej a on nie jest mnie pewny. Raz twierdził że sex jest dla niego istotny, a raz ze może być bez tego. Mówił "a słuchaj może pobadz z innym facetem a jak coś nie wyjdzie to wrócisz do mnie". Cały czas podciagalam ten związek do góry.  W tym czasie poznałam innego faceta przez internet. Dobrze nam się rozmawiało. Ale zorientowałam się ze jest to jakiś jego znajomy.

Wczoraj dostałam wiązanke ze wypijsuje do jego kolegów, że go zdradzam, że powinnam się leczyć, że jestem dziwką, kur**. Ze podrywalam jego kolegę. Ze on nie wie co ma robić ze chyba zaraz przyjedzie opowiedzieć to moim rodzicom.

Czuje się podle. Nie radzę sobie z tym.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez senszyciax3 (2017-07-06 12:08:04)

Odp: Czy byłam nie w porządku? Jestem oskarżana o zdradę

Co to wgl za teksty : jak ci z innym nie wyjdzie to do siebie wrócimy ? Skoro on nie uwzględnia Cię w swoich planach, mówi takie teksty to po co Ty to dalej "ciągniesz do góry" ja w tym sensu żadnego nie widzę, marnujesz swój czas.

3

Dałam sobie juz spokój, tylko ta sytuacja z kolegą jego mnie przybiła totalnie. Czuje taki żal do siebie.

4

milkana napisał/a:

Dałam sobie juz spokój, tylko ta sytuacja z kolegą jego mnie przybiła totalnie. Czuje taki żal do siebie.

Myślę, ze nie ma czego żałować.

5

maria.wu napisał/a:
milkana napisał/a:

Myślę, ze nie ma czego żałować.

też tak myślę, ani jednego, ani drugiego (te z internetu już pewnie usłyszał od kolegi, że jesteś najgorsza na świecie pod każdym względem).

6

Też tak myślę, że nie ma czego żałować i mieć do siebie żal, bo i o co? Przecież on sam nie umiał określić, w jakiej relacji byliście. Najpierw mówi jedno potem drugie. Z jednej strony mówi: jesteś wolna spotykaj się z kim chcesz, a z drugiej co Ty robisz przecież jesteśmy parą? Pies ogrodnika jak nic. Sam nie chce innemu nie pozwoli. Niech spada na drzewo! Nie ma się co smucić taki piękny dzień mamy dzisiaj:) Pozdrawiam!:)

7

A mam takie pytanie. Tego kolegę Twojego faceta to Ty zagadałaś, czy on Ciebie? Może to było ukrywane przez ich obu?

8

Teufel napisał/a:

A mam takie pytanie. Tego kolegę Twojego faceta to Ty zagadałaś, czy on Ciebie? Może to było ukrywane przez ich obu?

To ja napisałam do niego pierwsza odnośnie zdjęć. Fajny, skromny by się wydawało i inteligentny facet. Nie byłoby w tym nic złego gdyby nie to ze mój były twierdził że jesteśmy razem i dobrze nam się układa, chociaż była to nieprawda. Wyszłam na osobę która gada z innymi za plecami.

9

O co ten facet się wkurza?? Przecież sam Ci wręcz zaproponował byś sobie kogoś znalazła! Sam nie był pewny, czy jesteście parą, czy kolegami. I jeszcze grozi, że mamusi i tatusiowi naskarży! big_smile pocieszny jest. Najlepiej pomachaj mu na do widzenia.

10

Autorko ile Ty masz lat, że Ciebie jeszcze mamą straszą? smile

11

balin napisał/a:

No juz niedługo 24

12

milkana napisał/a:
balin napisał/a:

No juz niedługo 24

Nie chodzi tyle o straszenie mnie skargą na rodziców bo powiedział ze oni muszą wiedzieć z kim mieszkają pod jednym dachem. Bardziej chodzi o zjechanie mnie, wyklinanie i zarzucanie zdrady.

13

typowy pies ogrodnika, a do tego wredny szantażysta - daj sobie z nim spokój i niczym się nie przejmuj smile

14 Ostatnio edytowany przez Gary (2017-07-06 18:23:44)

milkana napisał/a:

Bo źle to rozegrałaś. Trzeba było powiedzieć "Tak! Rozmawiam z innymi mężczyznami, bo Ty mnie traktujesz jak koleżąnkę, jak opcję zapasową, widzę że nie więżesz ze mną przyszłości, że się nie angażujesz. Dotarło do głowy?"

I miałabyś problem z głowy.
Gdyby on powiedział coś do twoich rodziców, to powiedz rodzicom, że on sam nie jest dla Ceibie odpowiedni, że nawet obzuca Cię inwektywami.

Koledze napisz że ten twój niby-chłopak się wycofał z relacji i dlatego rozmawiasz z innymi przez internet.

15

milkana napisał/a:
milkana napisał/a:
balin napisał/a:

No juz niedługo 24

Nie chodzi tyle o straszenie mnie skargą na rodziców bo powiedział ze oni muszą wiedzieć z kim mieszkają pod jednym dachem. Bardziej chodzi o zjechanie mnie, wyklinanie i zarzucanie zdrady.

No to już jesteś duża dziewczynka. A tak na poważnie to odpuść go sobie.Grzecznie podziękuj mu za znajomość, bo jak sam powiedział jesteś tylko jego koleżanką.  No tak myślę.

16 Ostatnio edytowany przez Miłycham (2017-07-06 20:19:37)

milkana napisał/a:

Czuje taki żal do siebie.

Straszne. Co jeszcze czujesz? smile

17

milkana napisał/a:
milkana napisał/a:
balin napisał/a:

No juz niedługo 24

Powiedz mu, że się boisz bo tata zbije pasem.

18

Jacenty89 napisał/a:
milkana napisał/a:
milkana napisał/a:

No juz niedługo 24

Powiedz mu, że się boisz bo tata zbije pasem.

nie przesadzaj, jeszcze chłopak pomyśli, że patologia i trzeba się zaopiekować mimo tak wielkiej zdrady big_smile

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy byłam nie w porządku? Jestem oskarżana o zdradę

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024