Tak bardzo mi zle bez niego :( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Tak bardzo mi zle bez niego :(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Tak bardzo mi zle bez niego :(

Hej, pisze tutaj aby sie wyżalić i moze dostać jakaś poradę. Zostawił mnie facet sad jestem tym wszystkich załamana bo nic na to nie wskazywało. Od kilku dni chodził jakis milczący ale dzis w końcu powiedział, ze nie zdał został dopuszczony do sesji i jest załamany studiami. Te studia to jego wielka pasja i spełnienie marzeń. Poprawiał maturę zeby sie na nie dostać. Dzis napisałam do niego z pytaniem czy cos sie stało odpisał tylko, ze musi teraz ostro zapieprzac na studiach i zebym nie traciła na niego czasu i nerwów. Złamał mi serce, kocham go a on odwraca sie ode mnie bo nie zdał jakis egzaminów. Napisałam mu tylko, ze chyba w ogole mu na mnie nie zalezy skoro w taki sposób chce sie rozstać i ze ja tego nie chce. Nie wiem co mam zrobic. Jestem podłamana tym wszystkim sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Tak bardzo mi zle bez niego :(

Wielka miłość, a tu pierwszy poważniejszy problem i klapa. Dzieciaki.

3

Witaj,

Współczuję. Niestety z waszego związku już nic nie będzie.
Skoro facet się tak zachowuje to albo cię nie kocha, albo do miłości nie dojrzał, albo jedno i drugie.
Przez pewien czas będzie ci ciężko, ale postaraj się zabrać za takie czynności, które cię odciagaja od myślenia o nim, bo szkoda na takiego chłopaka czasu wink

Pozdrawiam.

4

Na pewno ma problem z kontrolą emocji, bo przekonanie, że jak zawali studia to będzie koniec świata, jest niestosowne. Teraz pewnie będzie musiał uczyć się całe wakacje do poprawki. Nie jest dobre być z osobą która nie potrafi siebie kontrolować.

5

Uszanować jego decyzję możesz i wyciągnąć wnioski. Siłą go nie zmusisz. Być może to reakcja na porażkę i za jakiś czas zechce powrotu. Choć niekoniecznie. Ale to takie niedojrzałe zachowanie,jeśli nawet byście wrócili do siebie to mogłabyś się spodziewać powtórki.
Słaby był fundament związku. Może krótko byliście razem,może on nie jest gotowy na związek a może Ciebie nie traktował poważnie. Tego nie wiem,ale myślę,że z takim podejście ciężko by było tworzyć poważny związek.

6 Ostatnio edytowany przez Miłycham (2017-06-18 18:56:03)

smutnachmurka napisał/a:

Złamał mi serce, kocham go a on odwraca sie ode mnie bo nie zdał jakis egzaminów.

Wątpię, że chodziło o egzaminy. Chociaż mogło to być powodem, że miał dość wszystkiego i chce się skupić na realizowaniu siebie.

smutnachmurka napisał/a:

Napisałam mu tylko, ze chyba w ogole mu na mnie nie zalezy skoro w taki sposób chce sie rozstać i ze ja tego nie chce. Nie wiem co mam zrobic. Jestem podłamana tym wszystkim sad

Tym sposobem na pewno "zaplusowałaś" wink A co do sposobu to co w nim nie tak? Jest jakiś schemat zerwań, jakaś tradycja, której należy się trzymać?

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Tak bardzo mi zle bez niego :(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024