Poradźcie. Co to jest depresja po rozwodzie. Jak to się objawia, jaki ma przebieg, jak wpływa na osobę, na jej życie? Pytam, bo w necie same suche formułki. A mi chodzi o życie.
Poradźcie. Co to jest depresja po rozwodzie. Jak to się objawia, jaki ma przebieg, jak wpływa na osobę, na jej życie? Pytam, bo w necie same suche formułki. A mi chodzi o życie.
Wpisz do wyszukiwarki hasło'skala Becka - test' i rozwiąż test, na jego końcu otrzymasz wskazówki (nie jest to diagnoza) co do dalszego postępowania.
Ale ja nie o test... Pytam o zdanie kobiet, z życia.
jeśli Twoja była żona po rozwodzie jest dalej na Ciebie wqrzona, robi Ci na złość, manipuluje i opluwa Cię wszem i wobec to znaczy że ma depresje porozwodową :-)
jeśli Twoja była żona po rozwodzie jest dalej na Ciebie wqrzona, robi Ci na złość, manipuluje i opluwa Cię wszem i wobec to znaczy że ma depresje porozwodową :-)
Jak tak jest, to nie jest to depresja, ale zwykły sadyzm.
Na serio pytam... jak to jest u kobiet?
Depresja to choroba, o niej sporo wątków na forum, w nich znajdziesz objawy opisane przez użytkowników (niezależnie od płci). To, czy jest skutkiem rozwodu, katastrofy czy śmierci bliskiej osoby nie ma żadnego znaczenia.
Przechodziłam depresję czy jest fajna ? Nie życzę nikomu , łatwo w nią wpaść gorzej wyjść . To wszystko zależy od nas samych czy będziemy brnąć głębiej czy będziemy iść ku górze Pytasz ile trwa? Zależy na ile twoje myśli bo takie są doprowadzą do dobrej drogi po której sobie wytyczysz. Ja szczęśliwe ogarnelam się . Depresja dopada w zależności od danej sytuacji która nas przerasta i nie możemy dać sobie rady lub jesteśmy postawieni w sytuacji bez wyjścia. A czemu temat depresji Cię interesuje?